Categorii

Firma hidroizolatii

Data publicarii: 02.05.2014 ora 11:05 PM


Societatea Euro-Prest Provider a fost infiintata statut de persoana juridica cu capital privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul  hidroizolatii , Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene,folosind tehnici moderne,materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita. Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra,societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:
Competenta angajatilor inalt calificati si a structurii organizative, o continua investitie in scule si tehnologie, permit companiei Euro-Prest Provider sa realizeze orice proiect din sectorul lucrarilor de hidroizolatii cu rapiditate si profesionalism, garantand totodata standarde maxime de calitate si siguranta.
Ghidate de un colectiv de specialisti incluzand maistri si ingineri cu o bogata experienta in hidroizolatiilor  , echipe de muncitori calificati recrutate judicios dau viata planurilor cele mai indraznete din domeniul nostru de activitate. Bazandu-ne pe flexibilitate si profesionalism, intr-un timp foarte scurt am reusit sa devenim parteneri de incredere atat clientilor nostri cat si furnizorilor si subcontractorilor.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie in concordanta cu asteptarile dumneavoastra,societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele:

HIDROIZOLATII TERASE DE BLOCURI

HIDROIZOLATII TERASE CIRCULABILE ( NISIP SI DALE BETON)

HIDROIZOLATII TERASE NECIRCULABILE

HIDROIZOLATII MEMBRANE BITUMINOASE

IZOLATII CONSTRUCTII FUNDATII ZIDURI

PLACARI POLISTIREN VATA MINERALA

SERVICII LUCRARI IN DOMENIUL HIDROIZOLATIILOR ,IZOLATIILOR, ETC

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra. Dar stim ca intotdeauna e loc de mai bine si de aceea acceptam si aplicam idei noi si moderne intrevazand chiar si o colaborare cu alte societati din tara sau de peste hotare.

0720 139 220

www.hidroizolatii-izolatii.ro