Categorii

Ultimele doua saptamani de inscrieri pentru programul de Certificat Profesional in Management | seria mai-octombrie 2014

Data publicarii: 30.04.2014 ora 01:04 PM


CODECS anunta ultimele doua saptamani de inscrieri pentru programul de Certificat Profesional in Management, ale carui cursuri se desfasoara in perioada mai – octombrie 2014. Programul este oferit in parteneriat cu Open University Business School din Marea Britanie si are o traditie de peste 20 ani pe piata din Romania.

Cursurile programului sunt elaborate pe baza metodologiei si a materialelor Open University Business School si sunt certificate de CODECS. De asemenea, cursurile sunt autorizate de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari profesionale.

Certificatul Profesional in Management | Manager – COR 112029

Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera cunostintele de baza privind aspectele functionale ale managementului si dezvolta, in acelasi timp, abilitatile absolut necesare managerilor. Se adreseaza celor care vor sa-si consolideze cunostintele si competentele in management si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Programul de Certificat Profesional are in structura trei module care reflecta aspectele cheie ale activitatii manageriale:
• Management – Oameni si Organizatii
• Management – Marketing si Finante
• Management – Viziunea Integrata

”Oricare ar fi stadiul de dezvoltare in care te afli, Certificatul Profesional in Management de la CODECS iti este un ghid in afacerea in care lucrezi si te ajuta sa vezi si alte fatete ori oportunitati ale acesteia”, declara Gianina Rasvan Soltz, B2B Partnership Coordinator Royal Canin Romania

Procesul de invatare se bazeaza pe sistemul „open learning” (construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului), sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe elemente de coaching si mentoring, pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi. Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care predau, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie” experientiala.

Ceea ce diferentiaza acest program de cele existente in prezent in Romania este sistemul de evaluare bazat pe solutionarea de probleme reale de management. Se testeaza nu capacitatea de memorare, ci gandirea independenta, capacitatea de analiza critica si modul in care participantii si-au format perspectiva integrata asupra managementului si daca au devenit mai flexibili si mai creativi.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa http://www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.