Categorii

Automatizari porti batante

Data publicarii: 25.04.2014 ora 07:04 PM


Producatorul italian Life inaugureaza noi perspective in lumea de automatizari porti, chiar si in domeniul motoarelor de porti batante. Gama Optimo cu servomotoare electromecanice liniare ofera o gama larga intre versionile 230V si 24V cu deschidere rapida a portii sau deschidere lenta. Aceasta, impreuna cu un nivel crescut al proiectarii si al producerii in concordanta cu calitatea, designul, si standardele functionale celor mai evoluate automatizari porti de pe piata. Sunt mult mai multe avantaje pe care le puteti gasii in  si veti vedea cum produsele de automatizari porti LIFE deschid o noua era a caselor inteligente.

Siguranta

Gama Optimo are un ochi vigilent si un creier inteligent. Centrala electrica cu fotocelula. Acesta ajuta sa ai un control asupra automatizari porti si detecteaza orice persoana sau obiect care este in mod subit in zona de operare a portii. Centrala electronica proceseaza toata informatia foarte rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real. Copii tai vor fi protejati daca se joaca in jurul portii si cineva deschide poarta fara sa ii vada. Deasemenea poate detecta animale pentru a nu ranii prietenii necunvantatori ai oamenilor.

Functioneaza indiferent de sezon

Mecanismul de deblocare al automatizari porti este ferit de apa. Desi acesta se foloseste destul de rar el a fost gandit sa fie activat cu  usurinta, rapiditate si in siguranta pentru o comoditate in plus pentru a intervenii in cazul blocarii datorita frunzelor sau altor materiale.

Automatizari porti aranjate ingenios

Motorul Optimo pentru automatizari porti este deja echipat cu un cablu de alimentare si un cablu de semnal, ambele lungi de 1 metru pentru instalare mai usoara, deasemenea este cablat pe interior pentru a facilita mentenanta.

Consolele de montaj sunt solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerință de instalare. Instrucțiunile de montaj ale automatizari porti sunt clare, simple și intuitive, care asistă instalatorul prin toate etapele muncii lui. LIFE a proiectat totul la cel mai mic detaliu, inclusiv un design fermecător și o gamă de servicii personalizate.

Atutech este importator cu experienta in automatizari porti LIFE . Pentru a comanda automatizari porti – www.a2t.ro