Categorii

Multumim Elvetia in numele beneficiarilor nostri

Data publicarii: 24.04.2014 ora 06:04 PM


Asociatia ANGEL anunta ca s-au efectuat lucrari de reparatii in Adapostul social “Sfanta Teodora” din Tg. Neamt la nivelul bucatariei, magaziei, a spatiilor de igienizare si in camera destinata centralei termice, deoarece au fost infiltratii produse de la nivelul dusurilor persoanelor defavorizate, fapt care punea in dificultatea oferirea serviciului de igiezinare si cauza probleme vizibile ( exfolierea tencuielior, deterioararea finisajelor) afectand partea de est a cladirii.

Pentru aceste lucrari a fost demarata o procedura de achizitii unde s-au primit 3 oferte de la 3 firme specializate unde s-a optat pentru propunerea cea mai avantajoasa.

Lucrarile au inceput la data de 19 martie 2014, odata cu iesirea din anotimpul rece pentru a evita temperaturile scazute care ar fi putut aduce un prejudiciu in ceea ce priveste calitatea reparatiilor.

Inca odata MULTUMIM DIN TOATA INIMA,  doamnei Camelia Maftei, comunitatii din Elvetia pentru tot sprijinul acordat persoanelor aflate in dificultate, care iata si aceste sarbatori, de o deplina semnificatie cu totul si cu totul aparte, au venit pentru acesti oameni nevoiasi la fel ca si sarbatorile de craciun cu bucurie datorita oamenilor inimosi din Elvetia !!!

Poze: AICI

www.angel.org.ro

www.angel.org.ro/mod_galery-35-0-ro-Cooperare-Transfrontaliera

Cu multumiri si consideratie,

Eugen LUCAN, Presedinte Asociatia ANGEL

Claudiu ASAFTEI, Coordonator Centrul de Consiliere pentru persoane defavorizate Tg. Neamt