Categorii

Pret redus cu 20% la intreaga gama de bucatarii Komandor

Data publicarii: 23.04.2014 ora 08:04 PM


Komandor iti propune un discount de 20% pentru intreaga gama de bucatarii la comanda. Alege-ti modelele si materialele din care vrei ca acestea sa fie confectionate si noi iti garantam calitate, profesionalism si produse care se ridica la nivelul asteptarilor tale.

Oricare ar fi preferintele tale, noi iti stam la dispozitie cu bucatarii pe comanda care sa-ti puna in valoare spatiul interior.

Te asteptam online pe www.komandor.ro ca sa te informezi cu privire la produsele si materialele de care dispunem sau te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon 021.350.41.70 pentru mai multe informatii si detalii despre modelele noastre de bucatarii moderne si clasice.

Daca alegeti sa lucrati cu noi in realizarea celor mai indraznete proiecte de design interior, la semnarea contractului, veti primi o comanda detaliata ce contine lista de repere precum si pretul acestora, fiind astfel foarte transparenti. Prin aceasta metoda dorim sa va oferim increderea unui adevarat parteneriat. Suntem, in acest moment, singura firma din Romania care are un soft integrat ce ofera posibilitatea ca, dupa efectuarea contractului cu clientul si a finalizarii proiectului de mobilier, acesta sa fie transmis direct in productie prin intermediul soft-ului.

Despre Komandor

KOMANDOR a fost fondat in 1992, ideea acestei organizatii datand insa din 1986. KOMANDOR este un ambasador al designului de interior, al dressingurilor si al sistemelor de usi glisante a caror calitate a fost dovedita de-a lungul timpului.

Compania noastra este in crestere constanta, castigandu-si renumele de a fi una din cele mai dinamice si mai respectate companii producatoare de bucatarii pe comanda, dressinguri si usi glisante. Toate acestea sunt confirmate de reteaua profesionala de distributie a produselor noastre, prin distribuitori autorizati, in Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si America de Sud.

Ne conformam incontinuu criteriilor de performanta ale pietei moderne, dorintelor clientilor nostri si suntem in permanenta la curent cu acestea.

Cu o vasta experienta in domeniul productiei de mobilier – dressinguri si usi glisante, cu o prezenta in peste 52 de tari, concernul Komandor a devenit leader mondial in sisteme de glisare. Komandor ofera solutii complete pentru compartimentari de spatii, dressinguri, dormitoare, dulapuri cu usi glisante, usi glisante separare incaperi, dulapuri pentru zonele mansardate, bucatarii, etc.