Categorii

Sistem de supraveghere complex in birouri

Data publicarii: 20.04.2014 ora 09:04 PM


Siguranța și monitorizarea angajaților este principala preocupare a angajatorilor . Există o serie de beneficii pentru care angajatorii isi doresc sa instaleze un sistem de supraveghere bazat pe un DVR 16 canale (Digital video recorder cu 16 intrari video)

Camere CCTV pentru interior : Instalarea de camere CCTV în interiorul spațiilor va ajuta să vă mențineți un control asupra activităților  la locul de muncă și de a menține un mediu de lucru sigur pentru angajații dumneavoastră .  Organizațiile ar trebui să instaleze camere CCTV la recepție , pe coridoarele și chiar în camera de asteptare a oaspeților pentru a menține un control asupra oamenilor care vizitează biroul . Deasemenea ar trebuii sa angajeze pe cineva a vizualizeze inregistrarile de pe dvr 16 canale in timp real sau sa revizuiasca anumite evenimente.

Camere CCTV Exterior : Instalare camere de exterior poate consolida securitatea biroului și să păstreze străini sau intruși in afara.  Acesta oferă , de asemenea, un sentiment de securitate și de siguranță pentru persoanele care lucrează în birou .

Beneficiile instalarii unui sistem de supraveghere bazat pe dvr 16 canale în birouri

Evitați delapidări : Instalarea camerelor CCTV impreuna cu un dvr 16 canale în birou păstrează un control privind furtul de documente confidențiale , furtul de numerar de la birou , manipularea documente de birou , etc

Oprește furtul de inventar : camere CCTV pot preveni furtul de inventar , care este o problemă comună cu care se confruntă toti proprietarii de firme . Activele companiei și de obiecte din inventar sunt mereu furate și devine dificil de a le urmări. Dar, cu ajutorul unor camere CCTV astfel de activități pot fi încetinite .

Hartuirea la locul de munca: În locurile de muncă viitoare companiile au o cultura de munca 24ore/7zile pe saptamana si poate creea o situatie nesigura pentru angajatii de sex feminin. Camerele de supraveghere pot sa ajute la pastrarea unui control asupra acestor acte si sa ofere mai multa siguranta angajatilor de sex feminin. Deasemenea daca aveti un DVR 16 canale puteti revizuii si salva inregistrarile pentru un viitor proces asupra unui angajat hartuitor.

Crește productivitatea : Când angajații știu că sunt monitorizati de un sistem de supraveghere care inregistreaza pe un dvr 16 canale toate miscarile lor, ei lucreaza cu mai multa concentrare și, astfel se îmbunăteste productivitatea. Ei vor pierde mai putin timp si se vor concentra mai mult pe activitatea lor principala.

Exista multe combinatii de sisteme de supraveghere camere de exterior, camere de interior, dvr 16 canale , dvr 32 canale fiecare dintre ele oferind ceva unic. Gaseste o gama completa de camere si dvr 16 canale doar pe www.a2t.ro