Categorii

Cum ii ajutam pe copii sa invete bine?

Data publicarii: 08.04.2014 ora 05:04 PM


Pentru multi dintre parinti timpul a devenit o problema in indrumarea copiilor la lectii.

Pentru copiii care au nevoie sa inteleaga matematica claselor primare, care reprezinta baza pentru celelalte clase care vor urma, a fost creata platforma educationala 123edu.ro.

123edu.ro ofera copiilor un cadru atractiv si interactiv in care vor putea sa dobandeasca abilitati de care au nevoie la scoala. Incredere, viteza de lucru crescuta, stapanire de sine sau aprofundarea materiei studiate la scoala sunt doar cateva dintre abilitatile care conduc spre o performanta crescuta.

Am pornit de la ideea ca noi nu le predam nimic copiilor, ci doar ii ajutam sa invete bine. Cum am fi putut face acest lucru altfel decat sa le verificam cunostintele prin exercitii? Exercitiile sunt astfel construite incat sa abordeze o tema din mai multe unghiuri, dar sa aibe acelasi rezultat – aprofundarea notiunilor studiate la scoala.

Clasele sunt structurate pe capitole si subcapitole, exact ca la scoala. Lucrate constant si pas cu pas copilului ii va fi usor sa inteleaga matematica, o materie care ii sperie pe multi. Este stiut faptul ca vor putea face mai greu fata la gimnaziu daca nu este bine inteleasa baza matematicii predata la scoala. Toata materia de la gimnaziu, care se cere la primul examen din viata copiilor si anume Evaluarea Nationala, care le permite trecerea la nivelul liceal, se bazeaza pe cunostintele dobandite in primii ani de scoala.

Aflata intr-o continua dezvoltare aplicatia 123edu.ro se doreste a fi un loc in care copiii sa lucreze cu drag. Parintii ii vor putea urmari, de la distanta, pentru ca primesc pe e-mail ceea au lucrat avand o imagine de ansamblu asupra lacunelor acumulate si a intelegerii materiei. Matematica nu este singura materie care asigura un succes la scoala, dar ea ne invata in primul rand sa avem o minte organizata. In perspectiva, 123edu.ro se pregateste sa abordeze cat mai multe materii pentru o performanta crescuta si o cultura generala bogata.

Accesul se face pe baza de abonament si sunt asteptati toti copiii care vor sa stie in avans materia sau vor sa o inteleaga. Un avantaj major al acestei platforme educationale este faptul ca parintele va putea vedea ce capitole sunt abordate si pentru ce anume va plati. Pentru exercitii sunt la vedere doar mostre de exercitii, accesul deplin fiind permis doar dupa achitarea abonamentului.

Trebuie sa ne invatam ca o munca sustinuta va aduce si rezultate frumoase si cu cat incepi mai din timp sa te ocupi de copilul tau sa fie pregatit pentru examene cu atat lui ii va fi mai usor sa faca fata provocarilor din viata de scolar.

Mihaela Antoni

Administrator www.123edu.ro
admin@123edu.ro