Categorii

Magazinul online Joy Joy sustine campaniile umanitare ale “Asociatiei salveaza o inima”

Data publicarii: 02.04.2014 ora 10:04 PM


Magazinul online cu decoratiuni pentru casa Joy Joy ofera un voucher de 15% reducere la achizitionarea produselor disponibile pe www.joyjoy.ro fiecarei persoane care doneaza pe site-ul asociatiei si astfel obtine discountul oferit prin platforma de donatii www.salveazaoinima.ro.

Toate programele oferite de “Asociatia salveaza o inima” au ca scop principal dorinta de a ajuta (“A servi mai presus de sine”). In acest sens asociatia incearca sa indeplineasca vise, sa ofere speranta si sa daruiasca vindecare acolo unde este nevoie.

Oricine poate sprijini campaniile umanitare prezentate de asociatie contribuind la rezolvarea cazurilor cu o mica donatie.

“Am fost impresionati de cazurile prezentate pe site si am decis sa ne implicam pentru a ajuta persoanele care au atat de mare nevoie de noi. Este la indemana oricui sa faca o fapta buna, mai ales acum cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, simplu, pe internet, de acasa, fara efortul de a merge prin magazinele traditionale. Poti ajuta o persoana aflata in suferinta sa duca o viata normala si, in plus, vei primi un voucher cadou pe care il vei putea folosi in orice magazin partener doresti.”

 

http://www.joyjoy.ro

http://www.facebook.com/shopjoyjoy

E-mail: alina@joyjoy.ro