Categorii

SeoNet.ro AdServer

HostMama

gazduire web ieftina

Beauty One – participant cu traditie la cea de a IV-a editie Cosmobeauty

Data publicarii: 28.03.2014 ora 10:03 AM


Pentru al patrulea an consecutiv, compania Beauty One va participa la expozitia Cosmobeauty, care va avea loc in perioada 28-29-30 martie 2014, la Sala Palatului.

Asa cum v-a obisnuit, Beauty One este nelipsita de la evenimentele importante din cosmetica profesionala, care au loc atat in capitala cat si in restul tarii. Expozitia Cosmobeauty din Bucuresti a devenit deja o traditie pentru echipa Beauty One, traditie respectata cu strictete an de an de catre aceasta. Iata ca si in cel de-al patrulea an de organizare a expozitiei Cosmobeauty, Beauty One se pregateste sa va ofere experiente de neuitat, reduceri fabuloase si suprize dintre cele mai placute.

Cosmobeauty este un eveniment de referinta in ceea ce priveste expozitiile din domeniul esteticii profesionale si medicinei estetice din Romania. Aceasta reuneste aspecte de maxim interes ca: Estetica aplicata (cosmetica faciala si corporala, coafura, makeup, aparatura si echipamente, manichiura-pedichiura, masoterapie, etc) si Medicina estetica, tocmai pentru a oferi profesionistilor din aceste domenii o perspectiva de informare la 360°, intr-o piata in cautare de repere, profesionalism si calitate.

Beauty One, sponsor oficial al concursului Top Hair 2014, pregateste discount-uri de pana la 50% si numeroase noutati.

Sambata, 29 Martie 2014, pe scena expozitiei Cosmobeauty, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc Competitia Top Hair – Categoria Tunsoare – Trend 2014, o competitie dedicata hair stylistilor care vor sa isi dovedeasca talentele. Beauty One va fi unul dintre sponsorii competitiei si le va oferi castigatorilor produse de top din gamele preferate de vedete de la Hollywood, CHI si label.m. La final vor fi acordate trei premii constand in vouchere care  sunt echivalentele produselor si echipamentelor oferite de sponsorii competitiei.

Cu ocazia celei de a IV-a editii a expozitiei Cosmobeauty, Beauty One pregateste lansarea unor produse revolutionare, dar si pachete promotionale si discount-uri de pana la 50% la majoritatea produselor din portofoliul  Beauty One. Veti avea ocazia sa aflati direct de la specialistii Beauty One care sunt cele mai noi tendinte in materie de tratamente cosmetice, dar si care sunt produsele cele mai potrivite pentru dumneavoastra si pentru tenul dumneavoastra.

Beauty One este compania cu cea mai spectaculoasa evolutie incepand cu anul 2007, care pune la dispozitie solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru saloane si centre SPA, de la aparatura performanta si mobilier, pana la produse cosmetice exclusiviste si de cea mai buna calitate. In prezent, compania Beauty One a devenit ALEGEREA NUMARUL 1 A CENTRELOR ESTETICE SI SALOANELOR DE SUCCES DIN ROMANIA, oferind solutii complete de utilare si echipare.