Categorii

Inscrie-te acum in programul Tiffin Executive MBA si beneficiezi de o reducere de 1500 euro!

Data publicarii: 22.03.2014 ora 10:03 PM


Daca doresti sa devii profesionist in afaceri, sa accesezi o pozitie de top management, sa devii antreprenor sau ti-ai propus sa schimbi mediul de afaceri avand ca efect o evolutie reala si sanatoasa a economiei, noi iti vom sta alaturi si suntem bucurosi sa te sustinem impreuna cu un corp profesoral de exceptie, atent ales pentru a raspunde nevoilor tale de perfectionare!

In aceasta perioda venim in intampinarea ta cu o reducere de 1500 euro daca te inscrii in programul Tiffin Executive MBA pana la data de 15 mai 2014.

Programul Executive MBA oferit de Tiffin University este plasat pe primul loc in topul celor mai performante programe de acest tip. Aceasta pozitie este confirmata de una dintre cele mai prestigioase institutii de media – Ziarul Financiar – observator atent al programelor de educatie manageriala din piata romaneasca si realizator al topului celor mai bune programe de MBA/EMBA.

De ce Tiffin Executive MBA?

Pentru ca absolventii programului Tiffin Executive MBA apreciaza, printre altele:

– Calitatea predarii si experienta practica in afaceri ale corpului academic American de la Tiffin University, toate cursurile fiind predate in limba engleza.
– Faptul ca instrumentele de predare sunt bazate pe studii de caz si ateliere de lucru, oferind oportunitatea de a studia situatii de business reale si actuale.
– Curricula completa, ce reuseste sa acopere intreaga arie de business.
– Evaluarea continua a performantelor studentilor.
– Faptul ca programul Executive MBA din Romania este identic cu cel predat in S.U.A., dar la jumatate din pretul celui din S.U.A.
– Absolvirea  programului cu doua diplome: Diploma de Executive Master in Business Administration oferita de Tiffin University si Diploma de Master in Administrarea Afacerii, oferita de Universitatea din Bucuresti.
– Calitatea de membru exclusivist al unei cohorte alcatuite din 25 de studenti cu experienta in management.

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani in promovarea educatiei si cunoasterii. Infiintata in 1888 in Tiffin, Ohio, Universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracurriculare. Programul Tiffin Executive MBA a fost creat in 2002 prin colaborarea Universitatii Tiffin cu Universitatea din Bucuresti.

Pentru mai multe infomatii despre inscriere si reducerile de care poti beneficia, te rog sa ne scrii la adresa de e-mail office@tiffinmba.ro sau sa ne contactezi la numarul 021 402 54 54.

Date contact:

Tiffin University si Universitatea din Bucuresti

Adresa (cursuri si birouri): Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1

Tel.: 021 402 54 54

Fax: 021 402 54 45

 

Adresa de e-mail: office@tiffinmba.ro

Website: www.tiffinmba.ro