Categorii

Magazinul Matar.ro premiaza performantele afiliatilor din reteaua de afiliere Profitshare

Data publicarii: 13.03.2014 ora 05:03 PM


Magazinul online de incaltaminte si imbracaminte, Matar.ro, deruleaza un concurs destinat afiliatilor Profitshare, prin care va oferi la mijlocul lunii aprilie un premiu de senzatie.

Premiul oferit este un sejur citybreak cu destinatia Roma, Italia, pentru 2 nopti, 3 zile pentru doua persoane.

La campania denumita „Matar.ro te trimite la Roma” poate participa orice persoana inscrisa in reteaua de marketing afiliat Profitshare. Inscrierea in reteaua Profitshare este gratuita si este deschisa oricui este pasionat de marketing online si nu numai. Toate detaliile despre concursul „Matar.ro te trimite la Roma” se regasesc pe blogul retelei de afiliere Profitshare.

Prin aceasta campanie Matar.ro doreste sa multumeasca afiliatilor care se implica activ in dezvoltarea magazinului si sa le ofere cu aceasta ocazie sansa de a se bucura de mai mut decat comisioanele acordate pentru fiecare vanzare pe care o aduc – aceea de a se relaxa pe deplin, timp de cateva zile intr-o destinatie deosebita a Europei.

Din momentul inceperii colaborarii cu Profitshare, Matar.ro a inregistrat o crestere semnificativa a vanzarilor, ca urmare a prezentarii unor conditii de colaborare excelente pentru afiliati.

“A devenit o obisnuinta pentru noi sa ne rasplatim clientii cu premii si ne face placere sa venim si in intampinarea afiliatilor cu un premiu mai mult decat interesant. Stim ca nu este chiar simplu sa aduci vanzari impresionante in calitate de afiliat, motiv pentru care am decis sa recompensam efortul celor care se implica activ in dezvoltarea Matar.ro. Mai mult decat atat, ii incurajam si pe ceilalti afiliati sa se inscrie si sa promoveze magazinul online Matar.ro – oricine poate castiga, intrucat concursul ofera sanse egale tuturor afiliatilor.” – Ana-Maria Dragota, Marketing manager – Matar.ro.

 Contact pentru presa:

Ana-Maria Dragota

Email: anamaria@matar.ro

Despre Matar.ro:

Magazinul online Matar.ro vinde incaltaminte si imbracaminte din anul 2012. Business-ul a evoluat dintr-un proiect pilot, numit Fashion Shoes, care a demonstrat ca viitorul magazin va avea succes. Specificul magazinului este varietatea extinsa de articole de incaltaminte la preturi accesibile. Dublat de un website prietenos si rapid, promotii frecvente si o echipa pasionata de e-commerce, Matar.ro a reusit sa onoreze comenzile a peste 30.000 de cliente din Romania si de peste granita.

Despre Profitshare:

Profitshare este reteaua de afiliere cu cele mai mari vanzari din Romania. Pana in prezent, Profitshare a livrat pentru magazinele inscrise in cadrul platformei vanzari de peste 295 milioane de lei. Profitshare livreaza vanzari profitabile pentru un numar de aproape 80 de magazine online precum Matar.ro, eMAG, ZorileStore.ro, Flanco, Libris, YellowStore, Boutique Mall, FashionUp, COMODO si PCFun.ro.