Categorii

Castiga 300 lei pentru nunta ta cu Eventisimo.ro

Data publicarii: 13.03.2014 ora 06:03 PM


In varianta moderna, tineri si nelinistiti sunt mirii carora le creste pulsul direct proportional cu cheltuielile de nunta pe care Eventisimo.ro vrea sa le reduca oferind un voucher de 300 de lei la concursul organizat in perioada 13-23 martie 2014.

Spui “Doamne, iti multumesc pentru familia mea” caci nu stii pe unde ai scoate camasa daca ar trebui sa-ti organizezi nunta singur in vremurile acestea cand ieftin se transforma in arhaism, iar platile sunt mai multe decat precipitatiile aduse de El Nino. Pentru ca stie cat de solicitanta e o nunta pentru bugetul tinerilor miri, Eventisimo.ro le vine in ajutor si mai taie o cheltuiala de pe lista oferind un voucher de 300 de lei pe care castigatorul concursului il poate valorifica pe site-ul dedicat invitatilor si accesoriilor de nunta.

Invitatii de nunta, marturii, casuta de dar sau seturi de tort sunt doar cateva din produsele dintre care poti alege ca fericit castigator al concursului organizat pe pagina de Facebook a Eventisimo.ro in perioada 13-23 martie 2014.

De ce sa astepti urmatorul salariu ca sa platesti si invitatiile, paharele pentru miri sau cartea de oaspeti, cand le poti lua gratuit acum, folosind voucherul in valoare de 300 de lei pe care Eventisimo.ro il pune in joc?

Acum poti impaca si capra si varza. Daca iti doreai un voal frumos, dar cardul tau se impotrivea caci mai erau si invitatiile de platit, acum nu trebuie sa-ti mai calculezi banii. Alege-ti voalul la care visai caci invitatiile le achizitionezi gratuit cu voucherul de 300 de lei pe care il poti castiga participand la concurs.

Nu-ti face griji! Daca numarul de invitatii ales depaseste valoarea voucherului sau daca in suma de 300 de lei nu mai incape si personalizarea lor, diferenta poate fi achitata separat astfel incat castigatorul sa poata beneficia de intreaga suma castigata.

Mai multe detalii despre Concursul Eventisimo.ro si despre modul in care puteti sa va inscrieti, gasiti si pe blogul Eventisimo.

Nunta presupune investitii considerabile, asa ca de ce n-ai face o economie macar cu invitatiile? Nu rata sansa de a castiga voucherul in valoare de 300 de lei pe care il poti valorifica in magazinul online.

Participa acum la concursul organizat de Eventisimo.ro in perioada 13-23 martie 2014 si mai taie de pe lista una din cheltuielile de nunta. Mult succes!