Categorii

Apartamente in blocuri noi la Amalia Rezident

Data publicarii: 10.03.2014 ora 03:03 PM


Localizarea ansamblului Amalia Rezident intr-o zona linistita si totusi centrala, distanta confortabila fata de mijloacele de transport in comun si a locurilor de parcare exterioare, iti vor asigura un camin frumos si linistita. Amalia Rezident  dispune de locuinte cu una, doua sau trei camere. Complexul este deja finalizat, asa ca te poti muta imediat in noua ta casa.

Principiile ce au stat la baza acestui proiect sunt  imbunatatite in continuare, tinandu-se cont de aceleasi lucruri simple, dar importante si anume: compartimentarea excelenta si variata a spatiilor locative, dand posibilitatea proprietarilor de a alege acest lucru, costuri minime de intretinere, un real raport calitate – pret, siguranta oferita actualilor. dar si viitorilor locatari.

Locuintele sunt gandite astfel incat sa se adapteze nevoilor oricarei persoane datorita compartimentarilor diverse care se bucura de finisaje atent executate. Ele sunt proiectate intr-o maniera rationala si echilibrata pentru a crea spatii ample si luminoase.

Avantajul achizitionarii apartamentelor sau garsonierelor din faza de proiect, ofera posibilitatea realizarii compartimentarilor si achizitionarii suprafetelor in functie de bugetul, dorintele si necesitatile fiecarui proprietar

Ce promitem fiecarui client? O locuinta moderna, conceputa in concordanta cu cerintele dumneavoastra, cu toate utilitatile necesare, intr-un cartier ce se afla intr-o continua dezvoltare.

Mai mult decat un ansamblu de apartamente, Amalia Rezident redefineste standardele unei vieti armonioase si placute, intr-o comunitate moderna.

Vino si tu si alatura-te familiilor care locuiesc deja si se bucura in fiecare zi de confortul oferit de apartamentele din Amalia Rezident.