Categorii

Incep inscrierile pentru cursul “NLP Training for Successful Kids ®”!

Data publicarii: 06.03.2014 ora 03:03 PM


CLEVER Children Sectorul 4 anunţă începerea înscrierilor pentru cursul “NLP Training for Successful Kids ®”!

“NLP Training for Successful Kids ®” este un curs elegant şi foarte pragmatic adresat copiilor de gradiniţă şi şcoli generale cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani. Programul ajută la definitivarea componentelor esenţiale ale personalităţii unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal şi non verbal corect însuşite şi folosite în orice situaţie. Destinaţia finală: succesul în viaţă al copiilor.

Cursul îi învaţă pe copii cum să aibă succes la gradiniţă sau la şcoală prin folosirea unui limbaj, a unei atitudini şi a unui comportament corespunzătoare, dar şi în cadrul activităţilor pe care le întreprind în timpul liber.

Programul de training oferă copiilor metode şi tehnici NLP moderne, adaptate nivelului lor de înţelegere, pentru a comunica corect, atat la nivel verbal cât şi non verbal cu ceilalţi copii, cu adulţii, dar şi pentru a avea o atitudine şi un comportament corespunzătoare vârstei lor.

  • Perioada: 14 Martie – 4 Aprilie ( Vineri ) 
  • Durata program: 4 cursuri de cate 1 h şi 50 min
  • Orar: 18.00 – 19.50 / grupa KIDS & TEENS
  • Locuri: 12 copii/ grupa

Mai multe informatii despre continutul cursului, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul http://www.cursuricopii.ro/calendar-cursuri-bucuresti-sectorul-4.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 4,  va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector4@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul4 si pe grupul nostru LinkedIn, CLEVER Children Sectorul4

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CLEVER Children® Sectorul 4