Categorii

Rezervare hotel central Bucuresti – Trianon

Data publicarii: 05.03.2014 ora 09:03 AM


Daca doriti o rezervare la un hotel central in Bucuresti, Trianon este alegerea de care aveti nevoie !

Pe langa un amplasament demn de invidiat, in centrul Bucurestiului, aproape de parcul Cismigiu si la numai 5 minute de Palatul Parlamentului, hotel Trianon detine 35 de camere moderne si confortabile, suficient de spatioase pentru a va simti ca in propriul camin.

Oaspetii hotelului au positibilitatea de a alege intre camere familiale, matrimoniale, dar si apartamente elegante, cu dotari menite sa aduca un confort sporit : aer conditionat, acces gratuit la internet wireless, TV prin cablu, minibar, telefon, room service, etc.

Hotel Trianon dispune de asemenea si de 2 sali de conferinta, in care organizatorii de evenimente business au la dispozitie mijloace tehnice si tehnologice de ultima generatie necesare pentru desfasurarea in bune conditii a tuturor evenimentelor : cursuri, training-uri, workshop-uri, expozitii, conferinte, etc.

Hotelul va pune la dispozitie de asemenea un restaurant-bar cu o capacitate de 120 de locuri, oferind o gama larga de produse culinare cu specific romanesc, frantuzesc dar si international.

Ideal pentru oamenii ce calatoresc in interes de afaceri sau cei care se afla in cautare de relaxare, hotel Trianon propune oferte speciale pentru o rezervare online simpla si rapida.

http://www.hoteltrianon.ro/ro/