Categorii

SPEED DATING acum si in Constanta

Data publicarii: 19.02.2014 ora 05:02 PM


Comunicat de Presă BUCUREŞTI – 14 februarie 2014

SingleBell, Prima Agenție de Speed Dating și Singles Events din România, îşi extinde activitatea în oraşul Constanța

Începând cu februarie 2014, SingleBell, prima agenție din România care organizează întâlniri de speed dating și evenimente dedicate celor care nu se află într-o relație, își lansează activitatea şi în Constanța.

Prin lansarea conceptelor sale de socializare în Constanța, agenția SingleBell propune persoanelor care se află în pauză sentimentală noi modalități de petrecere a timpului liber și de socializare. In fiecare weekend, toți cei care își doresc să cunoască oameni noi, single ca și ei, să petreacă timp de calitate în compania altor persoane, să se distreze și să își facă noi prieteni, sunt invitați la întâlnirile SingleBell.

“Prin evenimentele propuse, încercam să încurajăm în oameni dorința de a se conecta în mod autentic cu ceilalți, de a relaționa, de a-si face prieteni noi şi de a-şi îmbogăţi viaţa personală. Credem în puterea comunităţilor offline, iar scopul acestor concepte de socializare este acela de a aduce împreună singles cu profile compatibile, care împărtăşesc pasiuni şi preocupări comune din diverse domenii ale vieţii de-după-birou. ” Simona State, Fondator SingleBell

 

SingleBell propune o gamă variată de evenimente, pornind de la conceptul pe care l-a consacrat în Bucureşti, speed dating-ul, şi continuând cu workshop-uri de autocunoaştere, dezvoltare personală şi relaţii, petreceri, întâlniri tematice şi excursii.

Speed dating-ul este un sistem de dating relativ nou în România şi are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversaţii între parteneri, contra cronometru, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Speed dating- ul se adresează persoanelor single care își doresc o relație și se simt pregătite pentru asta.

În cazul celorlalte concepte, accentul se pune mai puțin pe dating și mai mult pe networking și socializare între participanti, prin intermediul intereselor comune.

La evenimentele SingleBell pot participa între 10 și 120 de persoane, în funcție de activitățile specifice programate.