Categorii

Mai sunt 5 locuri disponibile pentru cursul “STIE TOT” – Inscrie-te pana pe data de 21 februarie!

Data publicarii: 18.02.2014 ora 10:02 PM


CLEVER Children Sectorul 1 anunta ultima saptamana de inscrieri pentru cursul “ STIE TOT ” – curs de cultura generala pentru copii. Cursul, dedicat copiilor cu varsta intre 6 si 13 ani, va incepe in data de 22 februarie 2014 si cuprinde 8 lectii (cu durata de 1 h si 50 min) care se vor desfasura in zilele de sambata, de la orele 16.30 – 18.20.

Cursul de cultura generala “STIE TOT” cultiva copiilor gustul pentru cunoastere si cercetare si ii determina pe cei mici sa isi doreasca sa citeasca, sa exploreze si sa cunoasca cat mai multe lucruri interesante si fascinante din lumea care ii inconjoara.

Odata cu inscrierea in cadrul programului “STIE TOT”, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs si foaia matricola cu un numar unic de inregistrare pe plan national in reteaua de centre acreditate CLEVER children.
 La finalul cursului, copiii care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma “STIE TOT” cu filigran, care completeaza portofoliul educational al elevului.

Mai multe informatii despre continutul cursului, locatia salilor de training si dotari, tarife si oferte pentru mini grupuri, precum si rezervari si inscrieri puteti afla accesand site-ul www.cursuricopii.ro/bucuresti-sector-1.html. De asemenea, Elena Ghioca, Coordonator Programe CLEVER children® Sectorul 1, va raspunde solicitarilor la numarul de telefon 0728.865.354 si la adresa de e-mail Sector1@cleverchildren.ro. Va invitam si pe https://www.facebook.com/CleverChildrenSectorul1 si pe grupul nostru LinkedIn, CLEVER Children Sectorul1.

Va asteptam alaturi de noi!
Echipa CLEVER children® Sectorul 1