Categorii

Conferinta si Masterclass: doua evenimente de mare anvengura

Data publicarii: 15.02.2014 ora 11:02 AM


Nu rata in aceasta primavara evenimentele de afaceri te AJUTĂ sa pui bazele unei strategii de branding, utile si productive.

  1.     I.        Employer Branding  Masterclass in data de 10 aprilie , afla de la Brett Michington , branding strateg, cum sa construiesti o strategie care sa scurteze Procesul de Recrutare si sa-l faca mai productiv. Participantii vor dezbate tehnicile si practicile de succes folosite de companii precum Google, Adidas, IBM, LinkedIn, Banco de Santander, etc. Afla cum sa construiesti si sa implementezi o strategie eficace a brandului de angajator. Companiile ai caror Oameni vor participarea la Masterclass-ul lui Brett Michington se pot astepta la o crestere a angajamentului si implicarii angajatilor, la identificarea si aplicarea unor tehnici eficace de management al talentelor,
  1.     II. Cum sa-ti cresti Compania” cu Al Ries , in data de 29 mai , la Crystal Palace , ca sa-ti imbunatatesti capacitatea de a dezvolta o strategie care sa te ajute sa optimizezi portofoliu de marci al COMPANIEI si investitile in Comunicare . Participantii vor discuta despre tehnici si practici moderne si eficiente pentru a scurta procesul de dezvoltarea a noilor marci si de a evita capcanele in branding. Companiile ai caror Oameni vor participarea la curs se pot astepta la o crestere a contributiei angajaților lor la dezvoltarea unor strategii de eficientizare branding, tehnici de marketing PR, la o mai bună gestiune a bugetelor si la scurtare a timpilor de luare a deciziilor.

 

For inscrieri si Alte Informatii ma puteti Gasi la: andreea.ristache @ learningnetwork.ro   si 0746.258.719.