Categorii

Conectys a fost aleasă Compania de Servicii Externalizate (BPO) a Anului 2013

Data publicarii: 15.02.2014 ora 10:02 AM


Bucureşti, România, 13 Februarie, 2014 – Conectys, lider de piaţă al serviciilor externalizate multilingve şi multiculturale, a fost aleasă Compania de Servicii Externalizate a Anului 2013 – în cadrul Premiilor CEE Outsourcing and Shared Services. Conectys a fost nominalizată pentru acest premiu de către un juriu compus din 19 membrii internaţionali, câştigând competiţia în faţa multor companii mari şi mijlocii.

Conectys a fost recunoscută pentru imensa sa contribuţie la dezvoltarea sectorului de servicii externalizate BPO în CEE, pentru anul 2013. Pentru toţi canditaţii la titlu, membrii juriului au luat în considerare clienţii recent achizitionaţi, părerile clienţilor existenţi, gradul de îndeplinire a indicatorilor de performanta, iniţiativele legate de conducere, strategie şi responsabilitate socială. În ultimul an Conectys s-a bucurat de un puternic flux comercial, oferind servicii externalizate multiculturale de o înaltă calitate pentru mai mult de 45 de clienţi din toată lumea.

Pe parcursul anului 2013, Conectys a semnat un contract cu cel mai mare site de călătorii din lume pentru servicii multilingve de moderare web, detectare fraude online şi asistenţă clienţi, un contract cu o companie aeriană europeană de top pentru servicii de call-center şi relaţii cu publicul şi un alt parteneriat cu o companie de vârf din domeniul energiei şi utilităţilor, pentru servicii de asistenţă clienţi şi servicii multilingve globale şi multiculturale. Toate acestea, alături de alte achiziţii contractuale, au dus la extinderea bazei de angajaţi Conectys cu un impresionant procent de 60 la sută în 2013.

Resursele specializate de externalizare ale Conectys duc la o diferenţiere competitivă semnificativă şi dau valoare de brand organizaţiilor partenere datorită eficienţei sporite. Şi nu doar pentru faptul că îmbină echipe cu talente multilingvistice, procese eficiente calitativ şi tehnologia web dovedită, ci şi datorită conştiinţei culturale şi abilităţii de a furniza noi niveluri de personalizare şi profitabilitate. Clienţii ce externalizează serviciile de asistenţă şi alte procese foarte importante pentru afacerile lor companiei Conectys, dobândesc rapid eficienţă  operaţională, un nivel mai înalt de satisfacţie a clienţilor lor şi o reducere substanţială a cheltuielilor. Acest lucru este confirmat de fiecare dintre cei 45 de clienti ai companiei noastre.

“Suntem onoraţi să primim acest premiu drept recunoaştere a puternicei noastre dezvoltări şi a devotamentului nostru pentru excelenţă în BPO,” a declarat Arnold Cobbaert, CEO al Conectys. “Conectys reprezintă un nou tip de furnizor de servicii externalizate, care isi adaptează cultura şi resursele clienţilor săi, astfel încât să răspundă cu brio provocărilor globale. Vom depune toate eforturile şi vom continua să construim pe baza acestui premiu. Vom lupta pentru a avea mai mult succes ca şi companie  globală de servicii externalizate din Europa Centrala şi de Est.”

Despre Conectys

Conectys este recunoscută ca lider în serviciile externalizate multilingve şi multiculturale. Resursele sale specializate de externalizare duc la diferenţieri competitive semnificative şi dau valoare de brand pentru organizaţiile din întreaga lume. Conectys combină echipe cu talente multilingvistice, procese eficiente calitativ şi o tehnologie dovedită pentru a oferi noi niveluri de servicii personalizate şi profitabilitate.

Conectys deţine sedii în Belgia şi România. Pe plan internaţional oferă servicii de cea mai înaltă calitate  companiilor din industriile de telecomunicaţii, turism, media şi divertisment. Conectys este certificată ISO 9001:2008 şi respectă standardul de securitate PCI DSS.

Vă invităm să accesaţi  www.conectys.com pentru a vizualiza cele mai noi oferte de servicii şi pentru a afla informaţii generale despre companie.

Contact: Conectys PR Team

E-mail: pr@conectys.com