Categorii

www.oferte-de-munca.ro – un nou site de freelancing gratuit, 100% romanesc

Data publicarii: 07.02.2014 ora 08:02 AM


Esti freelancer si esti in cautare de proiecte? www.oferte-de-munca.ro este platforma gratuita unde poti licita nelimitat la proiecte!

Ai un proiect de finalizat si nu cunosti persoana potrivita? Posteaza-l gratuit pe www.oferte-de-munca.ro si alege cine il va indeplini cu succes. Gaseste acum freelancer-ul de care ai nevoie pentru a concretiza proiectul tau.

Platforma www.oferte-de-munca.ro este dedicata freelancerilor si angajatorilor din Romania, inscrierea, accesul si intermedierea fiind gratuite.

Daca esti angajator, postezi proiectul si primesti oferte de pret concrete pentru ce ai postat. La final, poti sa alegi castigatorul, in functie de competente si de pretul cotat in licitatie fara a achita comisioane sau taxe. Platforma nu intermediaza si platile intre freelancer si angajator, acestea se fac la alegerea partilor, pe orice alte canale disponibile. www.oferte-de-munca.ro este un instrument de intermediere si negociere intre parti, care-ti poate furniza, daca esti angajator sau postezi proiecte pentru outsourcing, o baza de date de freelanceri din Romania si cotatii foarte bune, rezultate din concurenta dintre acestia.

Daca esti freelancer, inscrie-te pe www.oferte-de-munca.ro si posteaza in mod gratuit ce stii sa faci. Angajatorii care au nevoie de cineva care sa detina competentele tale, vor intra pe www.oferte-de-munca.ro si te vor gasi. Este simplu, cu un singur cont gratuit ai posibilitatea de a te promova. In plus, este locul in care vei gasi o arie vasta de proiecte in care te poti implica.

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum!