Categorii

Lansare program de subafiliere

Data publicarii: 07.02.2014 ora 08:02 AM


O metodă alternativă de a câștiga bani este mereu binevenită, mai ales dacă nu trebuie depus mult efort pentru a pune mâna pe sumă frumușică de bani lunar. Și aici intervin programele de afiliere.

Un program de afiliere este un parteneriat cu un site care vă plăteşte un comision pentru orice vânzări realizate de acesta graţie clienţilor recomandați de dumneavoastră atât offline, cât și online.

Programul de afiliati LottaRewards face exact acest lucru și vă oferă posibilitatea de a câștiga comision garantat pe viață de pe urma clienților recomandați de dumneavoastră, iar recent a lansat și opțiunea de subafiliere. Mai bine spus, dacă trimiteți afiliați noi puteţi câştiga comision din vânzările pe care le fac clienţii lor.

LottaRewards vă oferă posibilitatea de a promova SuperLoterii, un site disponibil în 13 limbi, printre care și limba română. SuperLoterii oferă bilete online la 13 loterii internaționale și la tombole spaniole deosebit de populare. De asemenea, vi se va pune la dispoziție o bază variată de bannere sau text linkuri din care puteți alege pentru promovarea online și pliante pe care le puteți folosi în cadrul promovării offline. Pentru orice nelămurire, serviciul de relații cu clienții vă va sta la dispoziție în oricare dintre cele 13 limbi oferite de Lottarewards.

Clienţii pe care îi veți recomandaţi rămân ai dumneavoastră pentru totdeauna, aducându-vă astfel comision de fiecare dată când vor juca. Veți primi comision pe viață, singura condiţie fiind aceea de a rămâne în programul nostru, recomandându-ne în continuare produsele.

Printre stimulentele pe care SuperLoterii le oferă se numără și concursurile anuale, care contribuie mult la retenţia clienţilor, care produc vânzări considerabile.

Procentul dumneavoastră de comision este calculat pentru fiecare loterie în parte din vânzările produse într-o lună calendaristică. Comisionul este calculat ca un procentaj din profit (diferenţa dintre costul unui bilet şi preţul de vânzare de pe site).