Categorii

Curs open “Customer Care”

Data publicarii: 07.02.2014 ora 08:02 AM


Acest program de training cu durata de 2 zile, permite cursantilor sa inteleaga importanta servirii clientilor care sa asigure avantajul competitiv al organizatiei, crearea unei atitudini proactive in servirea clientilor.

Cursul face parte din seria de programe CODECS Training Solutions organizate in parteneriat exclusiv cu 360Solutions, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii de training din lume.

OBIECTIVE

Obiectivele programului sunt

  • Recunoasterea beneficiilor aduse de stabilirea standardelor pentru servicii
  • Manifestarea unei atitudini pozitive fata de client si cunoasterea modului de abordare al clientului in functie de tipologia lui Chestionarea clientului astfel incat sa se obtina cat mai multe informatii de la el
  • Insusirea tehnicii ca limbajul transmis de catre angajat sa sprijine comunicarea cu clientii
  • Importanta transmiterii unui limbaj verbal limpede, si, mai ales, importanta modului in care se raspunde si se vorbeste la telefon
  • Ascultarea cu adevarat a clientului, aratarea unei consideratii depline fata de client

COMPETENTE ACOPERITE

Dupa parcurgerea programului de training participantii vor dobandi urmatoarele competente:

  • Cunostinte privind tipurile de relatii pe care le putem parcurge cu clientii si metode de dezvoltare a acestora;
  • Identificarea si aplicarea de metode de imbunatatire a retentiei in sistem a clientilor;
  • Elemente de optimizare a relatiilor cu clientii Tehnici de chestionare si persuasiune a clientilor

Durata: 2 zile

Perioada: 15-16.02.2014

Locatie: sediul CODECS din Str. Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti

Trainer: Augusta Romanta, MBA Consultant Senior

Augusta Romanţa are 16 ani de experienţă managerială şi peste 12 ani de experienţă în programe de pregătire profesională continuă, în calitate de partener CODECS.
A absolvit programul de MBA (Master Of Business Administration) al Open University Business School UK şi este trainer certificat Zig Ziglar România.
Este de peste 10 ani, tutor acreditat Open University Business School pentru programele: Oameni si Organizatii, Finante si Marketing, Viziune Integrata, Managementul Performantei si Schimbarii.
Experienţa managerială dobândită în domenii de interes precum cel financiar-bancar, advertising sau consultanţă şi formare profesională, îi conferă acum Augustei, competenţe manageriale care îi permit abordarea unor programe de training, precum: Finanţe pentru non-finanţişti, Costuri şi Bugete, Centre de Profit, Management şi Leadership, Vânzare şi Negociere, Tehnici de prezentare şi comunicare, Relaţii cu clienţii, Inteligenţă Emoţională
Crezul Augustei este acela că dezvoltarea personală şi profesională a fiecăruia dintre noi, trebuie să fie continuă, daca ne dorim performanţă şi rezultate sustenabile în tot ceea ce facem.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS Training Solutions puteti accesa http://www.codecs.ro/codecs-training-solutions/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau 0733.107.845 si la adresa de email training@codecs.ro sau mihaela.lungu@codecs.ro.
Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network