Categorii

Inscrieri early-booking in programul ASEBUSS- EMBA 2014

Data publicarii: 29.01.2014 ora 07:01 PM


Bucureşti, România – Ai minim 3 ani de experienţă managerială şi vrei să îţi continui drumul către succes şi dezvoltare personală? Înscrie-te acum în programul EMBA al ASEBUSS şi până pe 30 aprilie 2014 beneficiezi de o reducere de 2.000 euro! Programul EMBA oferit de ASEBUSS este aliniat la standardele internaţionale si oferă o diplomă recunoscută naţional şi internaţional, iar anul 2014 aduce o serie de noutăţi care îţi vor oferi o experienţă completă de business.

Te invităm să participi pe 12 februarie la prezentarea programului Executive MBA oferit de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Vei afla care este structura programului, care sunt criteriile de înscriere în program şi beneficiile pe care ţi le oferă programul EMBA numărul 1 în România oferit de ASEBUSS: aplicabilitate, dezvoltare personală, experienţa echipei de profesori şi networking. La sfârşitul sesiunii de prezentare, poţi participa la un curs deschis cu un profesor ASEBUSS, pe baza unui studiu de caz Harvard Business School. Participarea este gratuită, înscrierile au loc la adresa: emba@asebuss.ro.

ASEBUSS introduce o serie de noutăţi în programul EMBA, începând cu anul 2014. Pentru a experimenta conceptele studiate, ASEBUSS îţi oferă o nouă simulare de business în leadership şi teambuilding, care se adaugă celor două deja existente în program, în strategie şi marketing. În fiecare an, ASEBUSS actualizează programa fiecărui curs, introducând noi studii de caz de la Harvard Business School precum si studii de caz românești. Întrucât dezvoltarea personală şi auto-cunoaşterea sunt la fel de importante precum dezvoltarea profesională, ASEBUSS a inclus realizarea unui profil de leadership individual in colaborare cu HART Consulting, o modalitate prin care sprijină fiecare participant EMBA în procesul de dezvoltare personală si a abilităților de lider.

ASEBUSS are cea mai extinsă comunitate de absolventi, respectiv 40% dintre cei care au finalizat un program de tip EMBA din România. Dragoş Petrescu, CEO-ul companiei Trotter Prim care deţine lanţul de restaurante City Grill şi cafenele City Cafe, dar şi restaurantele Hanu’ Berarilor, BunDeTot Food Express, Trattoria Buongiorno, Caru’ cu Bere, Cantina Sport Bar și Backwerk, a absolvit programul EMBA al ASEBUSS în anul 2003. „Programul Executive MBA urmat la ASEBUSS mi-a sedimentat valorile business-ului nord american, fiind un real câştig atât la nivel profesional, cât şi personal, de pe urma căruia culeg roade în fiecare zi. Compania noastră are nevoie de o echipă de top management performantă şi motivată, de aceea programul EMBA al ASEBUSS a reprezentat pentru noi o modalitate foarte potrivită de a consolida atât eficienţa, cât şi recunoaşterea unui manager de top din grup”, spune Dragoş Petrescu.

Dacă eşti director general, director de departament la o companie multinaţională, cu minim 3 ani de experienţă în management sau vrei să îţi dezvolţi propria companie, te invităm să urmezi programul EMBA al ASEBUSS. Te va ajuta să treci la nivelul următor în cariera ta, să cunoşti alţi manageri la fel de ambiţioşi, din alte domenii de activitate, cu care vei face schimb de informaţii, de experienţă şi veţi extinde colaborarea dincolo de studiile pe care le urmaţi, în viaţa profesională.

Următoarea perioadă de înscriere
ASEBUSS organizează prima sesiune de înscriere în programul EMBA 2014 in perioada 1 martie-30 aprilie 2014.
Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este prima si singura şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei Naționale să organizeze 2 programe de master în administrarea afacerilor – Executive MBA si MBA orientat catre antreprenoriat, conform noilor reglementari ale convenţiei de la Bologna. ASEBUSS oferă programul EMBA numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare personală, experienţa echipei de profesori şi networking – conform studiului ZF.

Despre Kennesaw: Kennesaw State University ocupă, începând cu anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, avand mai mult de 22.500 studenti din 142 tari. Kennesaw State University este acreditată de cel mai înalt for internaţional: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA şi a devenit în 2007 membră a European Foundation for Management Development (EFMD).

Persoana contact: Bianca Ioan, Director Marketing, Executive MBA Program
Tel: 0722 368 602