Categorii

Camere supraveghere in firme de confectii

Data publicarii: 29.01.2014 ora 07:01 PM


Societile comerciale care au ca activitate principala productia de haine trebuie atent monitorizate de catre administratorii respectivi. In general dimensiunile fabricilor sunt mari iar in interior se afla aparatura destul de scumpa ce trebuie protejata intr-un fel sau altul.

Exista sefi de sectie sau paznici insa nici unul dintre ei nu poate monitoriza activitatea desfasurata asa cum o face o camera de supraveghere. Mai mult decat atat, pe camerele de supraveghere te poti baza in orice moment deoarece ele reprezinta un partener de nadejde care nu minte nicodata, nu oboseste si nici nu trebuie sa il platesti lunar.

Supravegherea activitatii angajatilor este primul lucru pe care un administrator de croitorie trebuie sa il faca daca doreste sa aiba o productie mare si vanzari pe masura. De cele mai multe ori cand oamenii nu sunt monitorizati video au tendinta de a lucra mai lent. In schimb, atunci cand au ochii camerelor atintiti asupra lor, muncesc cu mai mult spor.

Totusi, pentru succesul deplin nu este nevoie doar de monitorizarea sectiilor interioare ci si zonele exterioare. Aici de regula se incarca marfa atunci cand este nevoie de livrare si de asemenea este un prilej foarte bun ca cineva sa sustraga din produse. Totul se rezolva destul de usor daca se monteaza o camera de supraveghere PTZ care permite apropierea fata de un obiectiv fara ca finetea detaliilor sa se piarda.

Este o solutie inteligenta care este recomandata in astfel de situatii pentru a capta fix detaliile cele mai importante in cazul in care este nevoie (cum ar fi fizionomia fetei unei persoane care fura, un numar de inmatriculare, iar exemplele pot continua).

Tot in astfel de locatii exista si departamentul de contabilitate si de aceea este foarte important sa se supravegheze si activitatea contabililor care se ocupa practic de gestiunea bunurilor si mai ales a banilor. Monitorizarea tuturor acestor segmente poate fi un lucru destul de complicat de catre un singur personal, de aceea instaland camere de supraveghere video in zone cheie, aveti numai de castigat.

Cu un DVR standalone la care se leaga toate camerele, puteti avea in birou toata activitatea ce se desfasoara atat pet imp de zi cat si pe timp de noapte. Mai mult, aceste imagini le puteti avea chiar in buzunar daca folositi un smartphone ori pe tableta in timp ce va aflati intr-o calatorie de afaceri. Altfel spus, controlati toata activitatea oriunde v-ati afla si puteti da indicatii din orice colt al lumii chiar in timp real.

De asemenea noaptea, camerele cu infrarosu pot vedea chiar si pe bezna totala astfel incat daca aveti ghinionul sa fiti vizitati de hoti, sa ii puteti identifica cu usurinta. Lista de beneficii a sistemelor video de supraveghere nu se opreste aici insa. Exista o multitudine de alte avantaje de care puteti sa profitati cum ar fi monitorizarea locuintei sau a autoturismului personal. Gama variata si completa de camere se gaseste pe http://eyewatch.ro unde se ofera consultanta gratuita.