Categorii

Curs autorizat ANC – MANAGEMENTUL RISCULUI

Data publicarii: 28.01.2014 ora 10:01 AM


Organizatia in care activezi pare sa mearga excelent: are un numar mare de clienti, concurenta este la distanta semnificativa in urma si profitul creste de la un an la altul. Esti sigur ca maine nu vor fi probleme? Daca identifici din timp riscurile la care este expusa organizatia ta, poti sa eviti efectele negative sau sa folosesti riscul in avantajul tau.

TOP QUALITY MANAGEMENT, furnizor autorizat ANC de programe de formare profesionala, te ajuta sa identifici riscurile din organizatie si sa eviti efectele acestora oferindu-ti cursul practic intensiv MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI (cod COR 325708) la numai 500 lei. Cursul organizat la Bucuresti in parteneriat cu Inovatop SRL se va desfasura in lunile februarie si martie 2014.

Programul de formare autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) porneste de la a prezenta conceptele de baza ale managementului riscului, precum si principalele aspecte ce trebuie avute in vedere pentru implementarea unui proces eficace de management al riscului in cadrul organizatiei. De asemenea, sunt detaliate componentele cubului COSO ERM si modul lor de aplicare in practica.

La implementarea unui proces de management al riscului trebuie sa participe intreg personalul entitatii in cauza, motiv pentru care cursul se adreseaza atat managementului si personalului din cadrul organizatiilor, cat si auditorilor interni care trebuie sa evalueze acest proces.

Cursul ofera o prezentare completa asupra notiunilor fundamentale din domeniul managementului riscului structurate pentru activitatile de audit si control conform cerintelor ISO 31000. Pe parcursul a 24 ore sunt prezentate intr-o maniera interactiva notiuni si politici de reglementare precum si proceduri de implementare si exemple de bune practici in domeniu.

Tematica:

– Introducere in managementul riscurilor (definitie, concept, filozofie, clasificari);

– Necesitatea managementului riscului;

– Principiile managementului riscului;

– Conceptele de baza ale procesului de management al riscului;

– Managementul integrat al riscului (COSO ERM);

– Organizarea procesului de management al riscului;

– Identificarea riscurilor. Tipuri de riscuri si tehnici de identificare;

– Apetitul la risc si toleranta la risc;

– Analiza, evaluarea si prioritizarea riscurilor. Metode si tehnici de evaluare;

– Cadrul organizational pentru gestionarea riscurilor: proiectarea, implementarea, monitorizarea si revizuirea, imbunatatirea (raspunsul la risc);

– Abordarea procesuala a managementului riscului: comunicare si consultare cu partile interesate, contextul procesului de management al riscului, evaluarea si tratarea riscurilor, monitorizarea si revizuirea riscurilor, inregistrari;

– Elaborarea registrului riscului si a planurilor de actiune;

– Monitorizarea procesului de management al riscului;

– Caracteristicile unui management imbunatatit al riscurilor;

– Abordarea managementului riscului in activitatea de audit intern;

– Studiu de caz.

Structura cursului: Cursul se desfasoara pe parcursul a 3 zile, 8 ore/zi.

Pret: 500 RON (scutit de TVA)

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro

office@cursuriautorizate.ro

+4037 134 79 51 / 0724.370.347

Top Quality Management organizeaza la Bucuresti cursul autorizat ANC – MANAGEMENTUL RISCULUI – la pretul de 500 lei numai in februarie si martie 2014 – www.cursuriautorizate.ro