Categorii

Care sunt beneficiile aduse de Alga Afa din Natural Stem

Data publicarii: 23.01.2014 ora 05:01 PM


Natural Stem este un produs conceput de Royal Nutrition, dupa ani de cercetari pentru a contribui la cresterea pe cale naturala a numarului de celule stem adulte. Data fiind compozitia sa alcatuita din ingrediente naturale, menite sa actioneze benefic asupra protectiei si stimularii celulelor organismului, acest supliment nutritiv favorizeaza sustinerea eficienta a sanatatii organismului si prevenirea afectiunilor.

Una dintre principalele componente ale suplimentului nutritiv Natural Stem este Alga Afa, aceasta fiind o alga verde albastra, apreciata din punct de vedere stiintific pentru capacitatea sa de a stimula eliberarea de celule stem adulte in circulatia organismului.

Beneficiile pe care Alga Afa le aduce organismului sunt numeroase, astfel incat aceasta contine clorofila, benefica pentru construirea sangelui, gratie inelului pyrol de care dispune. Acesta este asemanator inelului pyrol ce se afla in hemoglobina, motiv pentru care printre indicatiile terapeutice ale acestei alge se afla leucemia, cat si diferite tipuri de cancer.

Totodata, in compozitia sa se afla minerale din amestecul sedimentar de pe fundul lacului Klamath, care sunt matricea de atomi a corpului uman. Aceste minerale sunt deosebit de importante pentru a contribui la constructia fiecarui tesut, cat si la cea a pielii, a parului, a unghiilor, a sistemului muscular sau a sistemului nervos.

Totodata, Alga Afa din Natural Stem dispune de o concentratie crescuta de ficocianina, acesta fiind un pigment albastru, care sprijina cresterea imunitatii organismului. Prin capacitatea sa de a stimula producerea de celule stem din maduva osoasa, sprijina organismul impotriva aparitiei afectiunilor, insa si impotriva evolutiei acestora.

O alta componenta ce se regaseste in Alga Afa din Natural Stem este vitamina B, recunoscuta pentru proprietatile sale de a ajuta organismul sa lupte impotriva stresului, cat si de a transforma corect carbohidratii si polizaharidele in glucoza, pentru a creste nivelul energetic al organismului.

Datorita continutului de fosfolipide din Alga Afa este sprijinita activitatea creierului si a sistemului nervos. In acelasi timp furnizeaza organismului o cantitate importanta de proteine, astfel incat in compozitia acesteia se afla circa 60% proteine si 18 aminoacizi. Alga Afa reprezinta astfel o sursa completa de proteine din plante, ce aduce numeroase beneficii unei functionari optime a organismului.

Utilizata pentru a fi consumata incat din anii ’70, Alga Afa din Natural Stem este un aliment cu importante calitati nutritive, ce contine o concentratie importanta de antioxidanti si minerale, precum zinc, fier, magneziu si seleniu, alaturi de vitamine si enzime care cresc imunitatea organismului si asigura protectie impotriva bolilor.

Prin administrarea suplimentului nutritiv Natural Stem veti beneficia de calitatile terapeutice ale acestei componente deosebit de valoaroase, pentru a stimula pe cale naturala producerea de celule stem. Alaturi de Alga Afa, din compozitia produsului fac parte plante precum Ginseng Siberian, Alga Chlorella, flori din soc natural, Coada calului sau Echinacea.

Toate acestea contribuie la reglarea functiilor organismului si cresterea imunitatii, iar prin rolul de a stimula si proteja celulele stem adulte, va ajuta sa va bucurati de un organism sanatos si la o varsta mai inaintata.