Categorii

Supraveghere prin camere wireless

Data publicarii: 20.01.2014 ora 01:01 PM


Camera wireless a luat nastere ca o solutie secundara la sistemul de supraveghere video complex. In general, firmele de mici sau mari dimensiuni, mall-urile, benzinariile, etc., apeleaza deseori la monitorizarea clasica CCTV. Totusi, pentru instalarea in astfel de locatii, este nevoie de personal autorizat si specializat pentru a pune in functiune echipamentele care vor asigura bunurile din locatia respectiva.

Daca studiem putin tendintele din ultima perioada, necesitatea de a tine sub control o arie de interes a crescut destul de mult in ultimii ani si s-a extins chiar si la utilizatorii casnici. Deseori persoanele care vor sa isi monitorizeze copilul sau locuinta nu vor sa instaleze un sistem complet de supraveghere video, in primul rand datorita costurilor mai ridicate sau a firelor inestetice. Un alt factor de luat in calcul este plata suplimentara pentru persoana care va efectua instalarea.

De aceea camera de supraveghere wireless am putea afirma ca dispune de absolut toate facilitatile unui kit complet de monitorizare si are dimensiuni reduse. Mai mult, nu este nevoie de un instalator autorizat iar firele inestetice nu va dereanjeaza deoarece informatia video este transmisa prin semnal radio catre un router legat la un calculator.

Insa cea mai buna veste care exista in contextul de fata, este usurinta punerii in functiune. Tot la capitolul beneficii putem trece costul de cumparare si flexibilitatea.

De ce sunt camerele wireless flexibile? In primul rand datorita functiei pan tilt ce permite miscarea obiectivului dupa bunul plac. In acest fel o singura camera amplasata corect, poate capta orice zona va intereseaza iar daca incaperea este destul de mare, atunci se pot face setari de patrulare.

Totusi lista de beneficii este mult mai lunga si special conceputa pentru a satisface orice cerinta in materie de siguranta. De exemplu, in timp ce va aflati pe drum spre birou, ori la plimbare in parc sau la cumparaturi, cu ajutorul telefonului dvs., puteti accesa prin internet camera montata acasa sau in orice alta zona din orice colt al lumii. Mentionam ca functiile de miscare a obiectivului in plan orizontal si vertical sunt in continuare disponibile, astfel incat sa vizualizati rapid locatia daca vi se pare ceva suspect.

Succint vom mai trece in revista cateva plusuri pentru camera wireless de interior.

Inregistrarea datelor se poate face inclusiv pe un card de memorie si chiar la detectie de miscare astfel incat sa nu fie ocupat spatiul disponibil cu informatii irelevante. Functia audio bidirectionala permite utilizatorului sa asculte ce se vorbeste sau chiar sa transmita un mesaj persoanelor aflate in incapere. Optional mai exista posibilitatea atasarii unui alarme.

Dupa cum se poate vedea, intr-o singura camera wireless este integrata toata tehnologia unui sistem de supraveghere video CCTV. Pentru probe video puteti accesa magazinul nostru online http://supraveghere-camere.net/