Categorii

Primul instrument online de analiza financiara din Romania este disponibil pentru companiile mici si mijlocii din 15 ianuarie

Data publicarii: 17.01.2014 ora 10:01 AM


Bucuresti – 15 ianuarie 2014. Finsmart anunta lansarea primului instrument de analiza financiara online din Romania care prezinta o radiografie completa a businessului in maximum 48 de ore.

Interpretarea rezultatelor financiare si punerea in practica a unor mecanisme financiare care sa reduca riscurile de management si sa creasca performantele investitiilor facute sunt principalele probleme cu care se confrunta majoritatea companiilor din Romania, aflate intr-o perioada de recesiune prelungita si restabilire lenta.

Folosind modele financiare de previziune a esecului si de analiza a peste 33 de indicatori, Finsmart a realizat un instrument de analiza care ofera o radiografie completa a business-ului in cel mai scurt timp posibil.

Analiza, Raportul si recomandarile Finsmart constituie un instrument dedicat managerilor din companiile mici si mijlocii din Romania care le ofera, intr-un timp foarte scurt, raspunsuri la intrebari presante,  prezente zilnic in activitatea lor – Cum a evoluat compania  in ultimul an? Ce puncte tari si slabe are din punct de vedere financiar? Care sunt indicatorii critici ai business-ului? Daca si cat de aproape de faliment este business-ul?

“Lipsa unor analize financiare facute in mod profesionist duce la  evaluarea eronata a stabilitatii unei afaceri si la decizii manageriale gresite, crescand riscurile de faliment. Modelul de analiza pe care l-am creat la Finsmart este un instrument esential pentru orice manager din Romania care doreste sa dezvolte un business durabil. Punem la dispozitia celor interesati si un model de raport, care poate fi descarcat de pe site-ul companiei declara Mirela Girea, Managing Partner Finsmart.

Orice antreprenor sau manager de companie interesat de stabilitatea business-ului pe care il conduce, poate comanda un raport personalizat la adresa www.finsmart.ro/raport-analiza-financiara/, urmand sa fie contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant Finsmart pentru a furniza datele financiare necesare analizei. Pana la 1 februarie, toate comenzile beneficiaza de o reducere de 25%.

***

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam sa ne contactati:

Adina Palade

PR Specialist

NNC Services

adina.palade@nnc-services.com

www.nnc-services.com
Despre Finsmart – www.finsmart.ro 
Finsmart este o echipa de profesioniști financiari, cu o abordare antreprenoriala a carei scop este sa puna la dispoziția tuturor companiilor mici și mijlocii expertiza de peste 10 ani in diverse domenii și companii. Prin serviciile de consultanta contabila, financiara si de management, Finsmart ajuta managerii romani sa-si imbunatateasca fluxul monetar si profitabilitatea pentru a putea creste si se dezvolta asa cum isi planifica.