Categorii

Premiera nationala: Curs postuniversitar de experti in achizitii publice

Data publicarii: 16.01.2014 ora 11:01 AM


Facultatea de Științe Juridice și Administrative Brașov, din cadrul Universității “Spiru Haret”, în colaborare cu Sindicatul Național al Specialiștilor Experți în Achiziții Publice (SEAP), anunță deschiderea, în premieră națională, a programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională “Formarea de experți în achiziții publice”.
“Este un pas extrem de important în demersul nostru de a transforma meseria de expert în achiziții publice, într-o meserie liberală. În acest context, considerăm absolut necesar să vorbim despre profesionalizare. Cursul pe care îl organizăm durează 180 de ore, împărțite în două semestre, și este susținut de nume importante în domeniu. Cred că este suficient să îi amintim pe profesorul universitar doctor Corneliu Burada, fost vicepreşedinte al Autorității Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice și pe lectorul francez Emmanuel Morel, formator autorizat al Autorității Naționale pentru Calificări, absolvent al Şcolii de Management IDRAC, din Lyon. Cel din urmă le-a predat inclusiv reprezentanţilor Unităţii Centrale de Verificare a Achiziţiilor Publice din România”, a declarat Ovidiu Slimac, președintele sindicatului.
Cursurile, avizate de Ministerul Educației Naționale, au fost organizate la inițiativa Sindicatului Național al Specialiștilor Experți în Achiziții Publice, membru al Comitetului Național Consultativ în Achiziții Publice.
Înscrierile se pot face până la data de 27 ianuarie 2013, iar contravaloarea cursului, respectiv 1.400 de lei, poate fi achitată în două tranșe.
Pentru angajații autorităților publice interesate, organizatorii oferă posibilitatea ca taxa să fie achitată după aprobarea bugetului instituției pe care o reprezintă. În acest caz, doritorii trebuie să prezinte o dovadă din partea angajatorului, prin care acesta din urmă confirmă că plata va fi efectuată după momentul menționat.

Departamentul Comunicare
Sindicatul Naţional al Specialiştilor Experţi în Achiziţii Publice
Tel: 0786106969
office@sn-seap.ro
www.sn-seap.ro