Categorii

LaRedoute.ro lanseaza colectia noua de Primavara-Vara 2014

Data publicarii: 16.01.2014 ora 12:01 PM


Am asteptat aceasta primavara ca pe promisiunea celui mai frumos eveniment de moda al acestui an, lansarea  noii colectii Laredoute.ro. Unul in care culorile frumoase, transpuse in nuante unice, croielile finisate cu atata rafinament si cele mai iscusite maini s-au adunat ca sa ne dezvaluie o colectie de moda de neuitat.

La Redoute isi ramane fidela si pastreaza  in noua colectie de Primavara-Vara 2014 stilul rafinat cu finisaje foarte precise si detalii pretioase, nimic nu este in plus, nimic exagerat, materiale de calitate si interpretari profesioniste, iar cele mai importante tendinte ale acestui sezon vor fi aduse in prim plan cu acelasi sarm frantuzesc irezistibil.

La Redoute pastreaza pentru cele 60.000 de noi articole vestimentare colaborarea cu designeri recunoscuti, iar rezultatul este intr-adevar coplesitor. Nume recunoscute in lumea modei semneaza piese unicat pentru unul dintre cele mai mari magazine de moda online- La Redoute.

Colaborarea cu celebrul si foarte talentatul designer belgian Cédric Charlier, fostul creative director pentru Cacharel reprezinta noutatea sezonului, iar rezultatul colaborarii sunt piese speciale, realizate in maniera minimalista, care vor imbraca stilul grafic in eleganta cutezatoare.

Colectia noua, ce va fi lansata in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, ca un preludiu pentru o primavara frumoasa in tonuri sofisticate mai contine nume mari si o multime de branduri consacrate. Paul & Joe Sister, Gat Rimon si Delphine Manivet sunt creatorii piesele carora te vor convinge ca La Redoute nu vinde haine, La Redoute te imbraca cu stil si multa personalitate la preturi accesibile. Este de mentionat de asemenea colaborarea cu Bensimon’s Deco Gallery, conceptiile stilistice ale caruia au fost alese si oferite  in exclusivitate de catre Serge Bensimon.

Niciodata pana acum moda online nu a oferit o selectie de nume rasunatoare, adunate cuminti in paginile unuia dintre cele mai mari cataloage de moda online. LaRedoute.ro a facut asta!

Toate tendintele sezonului au fost atent urmarite si decriptate in cateva mari categorii reprezentate de stilurile:

  • Carnival trend o combinatie intre culorile tari si pline de viata specifice celor mai frumoase carnavaluri ale lumii si imprimeuri amazoniene. Ca rezultat avem un look feminin, activ si foarte personal, greu de trecut cu vederea, pentru femeile care vor sa impresioneze de la prima privire.

  • Navy in color este un trend clasic de inspiratie  pentru fiecare noua colectie LaRedoute.ro, interpretat foarte delicat si seducator, in dulcele stil frantuzesc, destinat femeilor care arata senzational in piese de inspiratie masculina.

  • Stilul Etnic de inspiratie africana de data aceasta. Etnicul din acest sezon are o puternica tenta de anii ’70, culori puternice, imprimeuri adunate in nestire si croieli fanteziste care cer o abordare relaxata si glam asumata.

Colectia noua de Primavara-Vara 2014 Laredoute.ro celebreaza culoarea cu toate nuantele ei posibile, rosul, albul pur si gri sunt tentele de pornire, iar toate imbinarile posibile sporesc doar senzualitatea si feminitatea colectiei cu aer foarte proaspat, primavaratic. Construita ordonat, colectia Laredoute.ro iti arata singura toate tendintele, liniile de stil si te ajuta sa alegi singur drumul ce te reprezinta in lumea modei, or alegerile facute te vor reprezenta si vor purta subtil semnatura La Redoute- mode a la francaise sau si mai simplu- “Oh la mode!”