Categorii

Cauta Dentistul Preferat Pe Docplanner.ro

Data publicarii: 16.01.2014 ora 12:01 PM


Un moment foarte important este atunci cand ne cautam medicii pentru diferite probleme. Cele mai dese cautari sunt pentru stomatologi, nutritionisti, cardiologi, ginecologi, si lista continue. Pacientii cu foarte multe probleme au de multe ori ghinionul sa nu dea peste un doctor in masura sa le rezolve problemele asa cum ar trebui, sau ajung la cazuri de malpraxis. Au inceput sa se adune la noi in tara cazurile si toata lumea este constienta de multitudinea cabinetelor atunci cand vine vorba de medic. Pe scurt, s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, si nu mai sti la cine sa mergi!

Referintele sunt cele mai cautate, si des intalnite la populatie, de aceia Docplanner.ro vine in ajutorul tuturor cu aceasta idee formidabila de a cauta intr-un singur loc, dentistul preferat, ginecologul de care are nevoie sotia, un nutritionist bun. Este cu adevarat un loc in care poti face “cumparaturi” fara sa te coste nimic. Doar ptina rabdar, pricepere si poti gasi un medic bun in doar cateva minute, in locatia in care te afli.

Docplanner.ro este un director medical, prevazut cu peste 91 000 de cadre medicale din Romania, un numar mic daca stam si ne gandim la ce populatie avem. Dar acesta e abia inceputul. Proiectul abia a demarat, si suntem pozitivi ca si populatia va fi receptiva la aceasta munca, si va contribui cu opinii, descrieri despre medici la care au fost,sunt pacienti.

ZnsnyLekarz Sp. z. o. o.
ul. Kolejowa 5/7
Poland