Categorii

Cat este de importanta detoxifierea organismului?

Data publicarii: 14.01.2014 ora 11:01 AM


Este cunoscut faptul ca acumularea de toxine in organism afecteaza procesul de digestie ducand la aparitia balonarii si a constipatiei, insa substantele toxice la care suntem expusi zilnic, alaturi de materialele radioactive si metalele grele pot cauza afectiuni serioase. Noi suntem zilnic expusi la toxine, fie prin alimentele pe care le consumam, ce contin ierbicide, pesticide, antiparazitari si alte substante, fie prin aerul pe care il respiram, medicamentele administrate sau produsele cosmetice folosite.

Astfel, astazi detoxifierea corespunzatoare a organismului este tot mai necesara, pentru a ne proteja de actiunea daunatoare a substantelor toxice si a altor factori ce dauneaza sanatatii organismului.

Pentru a mentine starea de echilibru a organismului, denumita homeostazie, este necesar un pH al sangelui usor alcalin de 7,3 -7,4, insa toxinele si alte substante sunt acide, motiv pentru care organismul se straduieste sa le elimine, pentru a mentine pH-ul alcalin.

Uneori organismul trebuie sa primeasca sprijin pentru a face posibila detoxifierea organismului, motiv pentru care mineralul Zeolit, utilizat pentru sustinerea sanatatii organismului de mii de ani, este recunoscut pentru proprietatile sale detoxifiante. Acesta se remarca printr-un grup unic de minerale care il alcatuiesc si structura sa in forma de fagure, care permite colectarea eficienta a toxinelor.

Pentru a elimina toxinele organismul creeaza colesterol cu scopul de a neutraliza acizii, utilizeaza potasiul existent in tesutul muscular ce duce la aparitia spasmelor musculare, extrage calciul din oase, ducand la aparitia unor afectiuni precum osteoporoza sau extrage fierul din celulele sanguine si duce la aparitia anemiei.

In incercarea de a elimina substantele toxice din corp, starea de sanatate a organismului este afectata treptat si duce la imbolnavire, astfel incat apare lipsa de functionare corespunzatoare a sistemului cardio-vascular, muscular sau osos. Toate acestea duc la imbolnaivrea organelor, astfel incat sunt afectate organe importante, precum plamanii, ficatul sau stomacul, iar sistemul hormonal este dereglat.

Existenta toxinelor, materialelor radioactive si a metalelor grele in organism duce la aparitia diferitelor forme de cancer, fiind create toate conditiile favorabile dezvoltarii celulelor canceroase. Prin proprietatile sale de detoxifiere a organismului, mineralul Zeolit contibuie la prevenirea sau ameliorarea diferitelor forme de cancer.

De asemenea, cercetarile efectuate au demonstrat proprietatile anticancerigene si antitumorale ale mineralului Zeolit, astfel incat sprijina organismul in eliminarea celulelor canceroase si declanseaza moartea programata a celulelor maligne.

Astazi este posibila administrarea mineralului Zeolit prin existenta suplimentelor nutritive, concepute pe baza de clinopilolit, acesta fiind singurul tip de Zeolit utilizat in scopuri terapeutice.

Detoxifierea organismului este necesara atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al aspectului fizic, astfel incat organismul lupta contra toxinelor prin stocarea acestora in tesutul gras al corpului. Atunci cand tesutul gras nu este suficient pentru stocarea toxinelor, organismul va produce tesut gras, pentru a depozita toxinele. Astfel, apare pielea cu aspect de coaja de portocala, aceasta fiind tesut gras inflamat.

In urma detoxifierii organismului utilizand mineralul Zeolit va veti simti mult mai sanatosi si plin de vitalitate si va veti ingriji corespunzator de starea de corpul dumneavoastra, protejandu-l impotriva toxinelor, a metalelor grele si a materialelor radioactive.