Categorii

Cum se multiplica celulele stem cu Biostem

Data publicarii: 13.01.2014 ora 10:01 AM


Datorita rolului esential pe care il detin celulele stem pentru o functionare optima a organismului, este deosebit de importanta multiplicarea acestora pe cale naturala, iar dupa ani in care s-au efectuat cercetari amanuntite,  specialistii de la Bionatura Plus au conceput produsul Biostem. Acesta este alcatuit din 17 plante medicinale, care asigura protectia si multiplicarea celulelor stem adulte.

Suplimentul nutritiv Biostem se remarca prin modul de actionare, astfel incat acesta actioneaza direct asupra celulelor stem adulte. Este cunoscut faptul ca atunci cand un organ se imbolnaveste, celulele lui sunt afectate si se degenereaza, motiv pentru care organului afectat ii este imposibil sa se refaca prin modalitatile proprii.

Din cauza ineficientei procesului de regenerare al organului bolnav, acesta determina aparitia altor probleme de sanatate, ce duc la dereglarea altor organe si sisteme, motiv pentru care este necesara primirea uui ajutor extern, care sa sprijine capacitatea de regenerare a organismului. Astfel, a fost conceput produsul Biostem, ce favorizeaza atat regenerarea la nivel local, cat si regenerarea rapida a intregului organism.

Eficienta multiplicatorului celular Biostem consta in faptul ca acesta se adreseaza direct sursei de regenerare si ajunge direct la nivelul celulelor stem, fiind astfel explicata regenerarea rapida a organului bolnav. Celulele stem se multiplica prin administrarea suplimentului nutritiv Biostem prin trimiterea semnalului de regenerare catre celule.

Astfel, cele doua componente ale produsului Biostem, respectiv Biostem Protector si Biostem Activator produc un semnal ce ajunge la nivelul celulei stem si fac posibila nasterea unui proces de regenerare in organism.

Spre deosebire de alte produse de pe piata, Biostem actioneaza benefic asupra renegerarii celulare, iar datorita faptului ca trimite semnalul de regenerare la sursa regenerarii, respectiv la celulele stem si nu la nivelul organului afectat, procesul de regenerare se efectueaza mult mai rapid.

O alta calitate a suplimentului nutritiv Biostem consta in faptul ca purifica celulele si le protejeaza, astfel incat componenta Biostem Protector detine rolul de detoxifiere si protejare a organismului, motiv pentru care pregateste organismul prin eliminarea toxinelor. A doua componenta, respectiv Biostem Activator, actioneaza asupra stimularii regenerarii celulare.

Indicatiile terapeutice ale suplimentului nutritiv Biostem sunt numeroase, astfel incat contribuie la prevenirea formarii tumorilor maligne, diminueaza efectele negative ale chimioterapiei si ale radioterapiei, favorizeaza vindecarea rapida a fracturilor si accelereaza procesul de vindecare dupa traumatisme sau interventii chirurgicale.

Considerat un stimulator natural al celulelor stem cu proprietati deosebite, Biostem ajuta la formarea celulelor in maduva osoasa, intareste diferitele functiile ale sistemului imunitar, contribuie la trecerea celulelor stem adulte din sange in tesuturi si este un eficient adjuvant in tratamentul administrat impotriva anumitor boli si afectiuni.

Prin administrarea suplimentului nutritiv Biostem veti stimula producerea de celule stem, cat si secretia naturala a interferonului, fiind un eficient antitumoral, antioxidant, imunomodulator, antiviral, detoxifiant, hepatoprotector, energizant, regenerant si cardiotonic. Cu ajutorul acestui produs, va veti ingriji corespunzator de propria stare de sanatate, pentru a va simti sanatosi si plini de vitalitate indiferent de varsta.