Categorii

FOX CLEANING lansează promoţiile anului 2014 pe site-ul www.foxcleaning.ro

Data publicarii: 11.01.2014 ora 04:01 PM


Cu mai multa informaţie, mai bine organizată, pagina noastră de web vă aşteaptă. Ne propunem să fim mai aproape de prietenii noştri. De aceea, am creat şi pagina https://www.facebook.com/fox.cleaning.752 unde aşteptăm păreri şi aprecieri.

Ne propunem de asemenea, sa consolidăm piaţa serviciilor de curăţenie prin calitatea şi pregătirea angajaţilor noştri si prin pachete complexe personalizate. Deschidem astfel, o campanie de informare privind avantajele externalizării serviciilor de curăţenie. Maturizarea unei pieţe, atât de specializate, cum este cea in care noi activam depinde in mare măsură de eforturile firmelor implicate.

O calitate superioară a curăţeniei, o strategie bine structurată privind politica de recrutare a personalului si aplicarea celor mai noi tehnici de pregătire continuă asigură dezvoltarea unor colaborări bazate pe încredere, flexibilitate şi confort. Aceştia sunt pilonii pe care FOX CLEANING si-a construit planul managerial pentru 2014.

Detalii despre avantajele pe care le oferă serviciile FOX CLEANING pot fi găsite pe www.foxcleaning.ro şi https://www.facebook.com/fox.cleaning.752.