Categorii

Categoria Jocuri Masini, o provocare continua pentru jocurile online

Data publicarii: 08.01.2014 ora 08:01 PM


Cu o mare varietate de jocuri online, jocurica.ro propune pentru iubitorii de masini de orice fel si pentru pasionatii curselor cu masini, 2 pagini de jocuri in rubrica Jocuri Masini.

Destinate atat copiilor cat si adultilor, jocurile cu masini pe care echipa noastra vi le pune la dispozitie, in afara faptului ca fac parte din cele mai actuale modele, au menirea de a contribui la mentinerea unui tonus excelent: manevrand masinile, gandind urmatoarele miscari si angajandu-va in curse de mare viteza, veti simti cum adrenalina va creste, atentia distributiva este la parametri optimi iar stresul cotidian in cazul in care sunteti adulti, scade.

La randul lor, baietii invata inca de mici particularitatile sofatului concomitent cu mentinerea aceluiasi tonus excelent.
Asadar, iubitorii de jocuri online si mai ales de jocuri cu masini, pot accesa gratuit jocuri precum Curse Nebune Si Periculoase, Renegade Racing, Masini Tunate, Panica-n Oras, Camioane de Razboi, Cursa de Tractoare, ATV Mountain si multe altele. Dupa cum se poate observa, aveti de unde si ce alege: sunt jocuri online specifice chiar si unui sezon, jocuri cu masini diferentiate pe diverse grupe de activitati, actiuni sau evenimente. Ceea ce inlatura plictiseala, plafonarea si va creste si simtul strategic daca optati pentru jocuri cu masini de razboi.

Si cum oferim libertatea utilizatorilor nostri de a-si alcatui un top al celor mai preferate jocuri, pentru noii intrati in jocurile si cursele cu masini, in partea stanga a paginii rezervata rubricii jocuri masini, veti gasi topul celor mai bune jocuri de gen, in urma voturilor celor ce le-au accesat. Asadar daca nu aveti rabdare de a cauta in toate jocurile, puteti accesa un joc, mai multe si chiar toate jocurile prezente in topul categoriei. Nu va faceti griji in privinta pretului: jocurica.ro nu percepe taxa pentru niciunul din cele 627 de jocuri online oferite si implicit pentru nici o categorie anume de jocuri. Puteti juca cate jocuri doriti, in orice moment al zilei si de oriunde, deoarece singura si totdata cea mai usoara conditie, la indemana tuturor, este posesia unui calculator conectat la internet. Daca indepliniti aceasta singura conditie impusa pentru a va putea juca, atunci puteti accesa jocurile online, jucandu-va direct pe internet, din browser.

Conceputa si ca platforma de comunicare si socializare, nu doar de joaca, prin crearea unui profil personal pe jocurica.ro puteti participa la concursuri, aduna puncte, alcatui un top al celor mai preferate jocuri.

In cadrul categoriei Jocuri masini, aveti marele avantaj de a juca Multiplayer, in retea, de a va antrena in curse nebunesti si riscante, alaturi de alti impatimiti ai masinilor.
De ce este un mare avantaj? In comparatie cu alte categorii de jocuri Multiplayer, jocurile online cu masini va pun sangele in miscare intr-o mai mare masura, va pune gandirea la lucru, va imbunatateste spiritul de observatie, promptitudinea si capacitatea de luare a unor decizii bune in situatii dificile.

Daca sunteti obosit, o alta menire a acestor jocuri este de a va tine conectat, numai dupa un singur joc cu masini simtindu-va revigorati si plini de vitalitate si energie, ca dupa un somn bun, sau dupa trecerea unui weekend in care v-ati odihnit.
Si dupa cum am precizat, jocurile cu masini nu sunt destinate numai adultilor. Baietii pot opta si ei pentru jocuri online cu masini, inca de la varste fragede, mai ales cand vad jocuri precum Mos Craciun pe ATV, diversele jocuri cu ATV-ul, Army Truck, Renegade Racing, beneficiind de aceleasi avantaje pe care si dumneavoastra, cei mari, le aveti.

Echipa jocurica. ro nu face discriminare de varsta. Cu toate acestea, toate jocurile online pe care vi le oferim sunt atent selectate, atat din punctul de vedere al calitatii cat si din cel al varstei. Jocurile cu masini, ca si celelalte categorii de jocuri nu sunt afisate pe platforma noastra decat dupa ce au indeplinit anumite conditii, mai ales cand intervin copiii. Pentru ca ei sunt viitorul nostru, trebuie sa le oferim ceea ce este mai bun si totodata benefic pentru ei.

Asadar dragi tatici, in urma jocurilor cu masini, baietii dumneavoastra invata sa sofeze si de ce nu sa isi descopere vocatia, invata sa actioneze rapid in situatii dificile, invata sa gandeasca in mod constructiv si comunica.

Gandindu-ne la jocuri ce pot fi accesibile tuturor, adultii pot descoperi impreuna cu copiii placerea de a conduce, de a se angaja in curse si de a le castiga.

Jocurile cu masini pe care vi le oferim gratuit sunt mai mult decat simple jocuri: sunt o modalitate ideala de petrecere a timpului liber, cu prietenii din mediul virtual, din mediul real si chiar alaturi de familie.

Va sfatuim sa va alegeti jocul preferat si sa faceti un tur virtual cu masina: este gratuit, amuzant si relaxant!