Categorii

OPTIblu sprijina Asociatia Amicitia !

Data publicarii: 06.01.2014 ora 07:01 PM


OPTIblu vine in ajutorul Asociatiei Amicitia cu 1.000 euro. Banii donati de OPTIblu vor ajuta ca micutul Farcas Matei Alexandru, bolnav de cancer, sa-si poata continua radioterapia cu protoni intr-o clinica specializata din Franta.

Nu este prima data cand OPTIblu vine in sprijinul persoanelor in nevoie. Pe parcursul anului 2013, OPTIblu a sprijinit cu donatii in bani sau in produse: Societate Romana de Strabologie si Oftalmo-Pediatrie, Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi, Asociatia Portico, Fundatia Sfantul Nicolae, Centrul Neghinita.

Despre OPTIblu

Conceptul OPTIblu a luat nastere in toamna anului 2004. Pe parcursul unui singur an, OPTIblu s-a transformat dintr-o extensie a marcii Sensiblu, intr-o retea de magazine cu o strategie de marketing proprie, adaptata la cererile unei piete distincte, din ce in ce mai complexe. In prezent lantul OPTIblu numara 25 de magazine (Bucuresti, Braila, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Ploiesti, Targu Jiu si in Timisoara). Intre angajatii retelei OPTIblu se numara opticieni, optometristi, medici oftalmologi si consilieri in vanzari care beneficiaza de instruiri periodice de specialitate.
Reteaua de magazine OPTIblu ofera o gama completa de ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii.

Contact:
violeta.niculut@opticalnetwork.ro
https://www.facebook.com/Optiblu.Romania
www.optiblu.ro