Categorii

Hotel Trianon Bucuresti

Data publicarii: 27.12.2013 ora 03:12 PM


Hotel Trianon Bucuresti, calificat 3 stele, va asteapta sa deveniti oaspete intr-una dintre cele 35 de camere elegante, primitoare si spatioase, camere amenajate modern si echipate cu toate dotarile de care aveti nevoie : TV prin cablu, internet wireless, mini bar, telefon, aer conditionat, room service, etc.

Beneficiind de o localizare centrala privilegiata, fiind situat aproape de parcul Cismigiu, la numai 5 minute de Palatul Parlamentului, hotelul Trianon va reusi cu siguranta sa va ofere confortul de care aveti nevoie pe intreaga durata a sejurului dumneavoastra in Bucuresti.

In incinta hotelului Trianon se gaseste un restaurant-bar ce va primeste intr-o atmosfera prietenoasa pentru servirea pranzului si a cinei, oferindu-va de asemenea si servicii de mic dejun si catering. Restaurantul va ofera specialitati culinare ale bucatariei traditionale romanesti, frantuzesti dar si internationale.

De asemenea, in cadrul hotelului Trianon se gasesc spatii special amenajate pentru companii si oameni de afaceri existand 2 sali de conferinta dotate cu mijloace tehnice si tehnologice de ultima generatie pentru succesul tuturor evenimentelor : cursuri, training-uri, workshop-uri, expozitii, conferinte, etc.

Hotel Trianon este o locatie ideala pentru vacanta sau afacerile dumneavoastra in Bucuresti. Beneficiati de o cazare placuta si relaxanta in centrul orasului Bucuresti, alegand ofertele speciale propuse de hotel Trianon !

http://www.hoteltrianon.ro/ro/