Categorii

Complexul GE 132 de antioxidanti naturali – cel mai eficient de pe piata

Data publicarii: 22.12.2013 ora 07:12 PM


GE 132 este germaniu in forma organica, cea mai noua descoperire in tratamentul cancerelor si tumorilor. Ge 132 este cel mai puternic antioxidant natural. Rolul sau este de a lupta impotriva radicalilor liberi, cei care determina deteriorarea celulelor si aparitia diferitelor afectiuni.

GE 132 este un complex de antioxidanti creat dupa o retea japoneza, fabricat in Germania conform celor mai inalte standarde de calitate si avizat de Ministerul Sanatatii pentru punerea pe piata in Romania.

GE 132 produs de International Health este un complex de antioxidanti 100% naturali, avand in compozitie: extract de ciuperca reishi (denumita si ciuperca ganoderma), extract de seminte de struguri rosii (resveratrol), extract de ceai verde, laptisor de matca, complex de proteine din rechin (extract de ficat de rechin si cartilaj de rechin), extract de muguri de macese. Actiunea sinergica a produselor naturale din compozitia antioxidantului GE 132 determina o eficienta sporita a produsului in paralel cu terapia alopata in cazul bolilor cronice, cancerelor, afectiunilor cardiovasculare, boli ale ficatului si ale tubului digestiv, afectiuni ale sistemului nervos.

Actiunea complexului de antioxidanti GE 132 este aceea de a mari eficienta oxigenului la nivel celular, impiedicand dezvoltarea unor procese cronice cum ar fi: hipertensiunea arteriala, bolile cardio-vasculare, diabetul, artrita reumatoida, epilepsia, boala Parkinson etc.

Antioxidantul GE 132 este recomandat tuturor categoriilor de varsta, de la copii pana la varstnici. Pentru copii este recomandat pentru intarirea sistemului imunitar si imbunatatirea capacitatii de memorare si concentrare, pentru adulti se recomanda in tratarea diferitelor afectiuni si pentru eliminarea efectelor neplacute ale oboselii si tresului cotidian, iar pentru persoanele in varsta este ideal in tratarea bolilor degenerative, impiedicarea formarii celulelor canceroase, imbunatatirea circulatiei sanguine, sprijinirea bunei functionari a aparatului cardio-vascular si sistemului nervos. De asemenea, acesta intareste organismul, reda mobilitatea si confera o stare generala de bine.

Fiind un produs avizat antidoping, complexul de antioxidanti GE 132 se poate recomanda si administra si sportivilor in perioadele solicitante din competitii, pentru recuperarea si sustinerea organismului dupa un efort fizic sustinut.

Beneficiati acum de livrare gratuita prin curier rapid direct la dumneavoastra acasa. Comandati antioxidantul GE 132 pentru o viata mai sanatoasa si un sistem imunitar fortifiat.