Categorii

Decoratiuni de Craciun by Deco Ideea

Data publicarii: 15.12.2013 ora 01:12 PM


Intra in spiritul sarbatorilor de iarna si creaza o atmosfera de povesti. Deco Ideea Boutique va propune o gama larga de decoratiuni pentru Craciun cu o reducere de pret de pana la 25%. Obiectele decorative specifice sarbatorilor de iarna aduc bucurie, liniste si iubire alaturi de cei dragi. In magazinul online Decoideea.ro veti gasi decoratiuni pentru brad sau masa de Craciun si cadouri tematice.

Proaspat lansat, magazinul Deco Ideea vine cu o oferta de nerefuzat pentru decoratiunile de Craciun. In categoria dedicata sarbatorilor de iarna, veti gasi decoratiuni decoratiuni de Craciun, accesorii decor brad sau chiar cadouri de Craciun cu o reducere de pret de pana la 25%. Toate produsele propuse vor contribui cu succes la crearea unei atmosfere specifice de sarbatori.

Categoria decoratiuni Craciun cuprinde produse care pot fi combinate pentru obtinerea unor aranjamente foarte frumoase, unice. De la frunzulite decorative, pana la ghirlande sau fundite stalucitoare, produsele va ofera posibilitatea sa creati decorul dorit.

In magazinul online Deco Ideea gasiti accesorii decor brad deosebite, diverse modele sau culori. Ghirlande, globuri, fundite si multe alte obiecte decorative vor impodobi bradul in stil propriu.

Cadourile pentru Craciun beneficiaza de o categorie speciala. Indiferent ca este vorba de Secret Santa sau de o vizita la famaile sau prieteni, cadourile tematice intaresc spiritul sarbatorilor. Magazinul Deco Ideea va propune o gama larga de cadouri de Craciun inspirate si foarte apreciate.

Despre D’eco Ideea Boutique

D’eco Ideea  are ca obiect de activitate importul de  obiecte de arta ambientala: ghivece pentru flori din fibra de sticla, metal si fibre naturale, obiecte de iluminat, statuete din bronz, obiecte mici de decor, mic mobiler .

Un alt domeniu in care activeaza societatea noastra este si cel al decoratiunilor interioare, aranjamentelor florare, obiectelelor decorative de sezon, mic mobilier de lux pentru casa si birouri. Acelasi departament realizeaza si proiecte de decorarea spatiilor pentru  ocazii speciale  de Paste si de Craciun.