Categorii

Uşi la comandă, pentru clienţi pretenţioşi

Data publicarii: 12.12.2013 ora 09:12 AM


TGG  COM 200 SRL– uşi şi decoraţiuni din lemn masiv stratificat anunţă lansarea unei noi game de produse care să satisfacă cerinţele tot mai exigente ale clienţilor. Noile modele conţin aceleaşi materiale de calitate folosite şi până acum, Stejar Triplu Stratificat şi Tei Triplu Stratificat, finisajul fiind unul modern, pentru a se adapta oricărui tip de locuinţă.

Pe lângă lansarea unei noi game de produse, TGG a introdus şi serviciul gratuit de consultanţă la domiciliu şi consiliere, echipa de specialişti TGG oferind sfaturi profesioniste, adaptate bugetului şi nevoilor fiecărui client.

TGG este un producător de uşi de interior şi de exterior, cu o gamă variată de modele şi accesorii care au la bază o tehnologie de ultimă generaţie. Se diferenţiază de alţi concurenţi de pe piaţă prin oferirea de soluţii personalizate şi facilitarea procesului de achiziţie.

Noul catalog de produse poate fi descărcat gratuit de pe site-ul www.tgg.ro sau de pe blogul http://www.tgg.ro/blog/. Tot aici cei interesaţi de design interior şi decoraţiuni pentru casă vor găsi informaţii utile şi sfaturi referitoare la amenajarea spaţiului de locuit.

 

Mai multe detalii pe www.tgg.ro

Persoana de contact:

George Tanase

usitgg@yahoo.com

 0722 7650 82