Categorii

Anul 2014 in siguranta

Data publicarii: 05.12.2013 ora 10:12 AM


Intotdeauna luna decembrie este luna cea mai aglomerata din an. Multe proiecte, multe rapoarte, bilanturi si, printre toate acestea, sesiuni de cumparaturi. In comparatie cu sfarsitul anului, inceputul noului an apare ca neasteptat de linistit. Pentru ca ianuarie sa ramana astfel, dar si pentru ca decembrie 2013 sa fie o luna cu o grija in minus, Compania Nationala de Securitate NEI Guard a pregatit pentru toti iubitorii de cadouri (si de siguranta) o noua promotie!

Pana la 31 decembrie 2013, oricine alege serviciile de monitorizare si interventie rapida de la Nei Guard pentru 12 luni, primeste prima luna cadou! Pachetul include un comunicator GPRS in custodie, protectie 24/24 si conectare in maxim 48 de ore. In plus, locuinta sa va fi ferita de colindatori nepoftiti, pentru ca planurile pentru noul an sa poata fi facute in liniste si siguranta.

Promotia este valabila pentru persoane fizice in orasele Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova si Ploiesti.

Serviciile de monitorizare si interventie rapida constau in supravegherea permanenta a obiectivelor, prin intermediul sistemelor tehnice antiefractie si antiincendiu, precum si in prezenta in zone-cheie a patrulelor mobile, aflate in contact permanent cu centrul de comanda.

Pentru ca iti dorim o iarna frumoasa, cu sarbatori linistite si pline de surprize placute, spunem doar atat: ,,Te abonezi in 2013, platesti in 2014”!

NEI GUARD, alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica Asist, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting – Cabinet Individual de Avocat “Mirela Dumitrescu”, NEI Electric Distributie, NEI Hr Solutions, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies şi Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constanţa, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedinţi, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.

Serviciile oferite acopera o gama larga de aplicatii: MONITORIZARE, SERVICII TEHNICE, PAZA, ESCORTA V.I.P., TRANSPORT VALORI, LOCALIZARE GPS, TELECOMUNICATII SECURIZATE, SECURITATEA INFORMATIILOR

Informaţii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro  – 021 9502

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

NEI Guard

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99