Categorii

In Luna Cadourilor, iti creezi cont GRATUIT pe VIATA in platforma online FirstCont

Data publicarii: 27.11.2013 ora 05:11 PM


In luna decembrie, luna cadourilor, noii utilizatori ai aplicatiei FirstCont vor beneficia de cont gratuit pe viata in aplicatia FirstCont.  Solutia FirstCont este o platforma online de facturare si gestiune care ii ajuta pe antrepenori sa isi eficientizeze activitatea si sa economiseasca bani.

Cand imi pot crea cont gratuit?

În perioada 1 decembrie – 31 decembrie 2013, toti utilizatorii care isi creeaza cont vor beneficia de gratuitate pe viata in platforma online FirstCont.

Ce inseamna GRATUIT pe VIATA la FirstCont?

La FirstCont, GRATUIT pe VIATA inseamna ca toate conturile create incepand cu 1 decembrie 2013 vor avea acces nelimitat la toate functionalitatile si versiunile platformei FirstCont, GRATUIT. 

De asemenea,  au posibilitatea de a emite un numar nelimitat de facturi, chitante, avize, facturi recurente, rapoarte pentru toti clientii si furnizorii. Nu-i asa ca suna foarte bine?

Cum pot beneficia de oferta?

Simplu. Intri pe site-ul www.firstcont.ro, selectezi butonul Creeaza Cont Gratuit si te inregistrezi. Mai multe aici.

Premia Software Solutions SRL este o companie cu capital integral romanesc, care dezvoltǎ solutii de business on-line adresate atat start-up-urilor si IMM-urilor, cat si companiilor mari care activeazǎ pe piata din Romania.

Planurile actuale si de viitor ale companiei includ, pe langǎ continuarea dezvoltǎrii FirstCont, dezvoltarea unui platforme on-line pentru evaluarea performantei angajatilor denumitǎ „evalHR”, dezvoltatǎ in cadrul unui proiect finantat din fonduri structurale, si dezvoltarea unei platforme de training on-line pentru companii, care va fi lansatǎ la inceputul anului 2014.

FirstCont este disponibil on-line la www.firstcont.ro si poate fi contactat la:

Email: office@firstcont.ro, Tel: 0314 256 664, Mobil: 0767 990 907

Adresa: Aleea Marius Emanoil Buteicǎ nr. 18-20, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti 031823