Categorii

Test-drive cu Mercedes-Benz GLK, in compania lui Catalin Stefanescu

Data publicarii: 23.11.2013 ora 11:11 AM


• Mercedes-Benz Romania a demarat, in perioada august – septembrie 2013, o aplicatie Facebook dedicata modelului crossover GLK, lansand o provocare pentru fanii brand-ului: alegerea celui mai spectaculos traseu din Romania pentru o calatorie off-road la volanul GLK.
• Marele premiu al aplicatiei “Aventura GLK” a fost acordat unui tanar student din Cluj-Napoca, care s-a bucurat de experienta unui test-drive plin de adrenalina si peisaje pitoresti, pe perioada unui weekend.
• Realizatorul si gazda emisiunii “Garantat 100%”, Catalin Stefanescu, l-a insotit pe castigator pe traseul Poiana Brasov – Cheia – Vama Buzaului, selectat de fanii de pe Facebook.
Mercedes-Benz Romania a lansat, in luna august, o provocare fanilor de pe Facebook, prin aplicatia “Aventura GLK”, invitandu-i sa voteze dintr-o serie a celor mai frumoase trasee din Romania pe cel pe care il considera cel mai atractiv pentru o excursie off-road cu modelul Mercedes-Benz GLK. Premiul cel mare, pus in joc prin tragere la sorti, asigura locul din dreapta in aceasta aventura.
In urma marii extrageri, concursul “Aventura GLK” a facut fericit un student la Politehnica, pe nume Flaviu Drajan, din Cluj-Napoca. Tanarul, in varsta de 21 de ani, a plecat in weekend-ul 15 – 17 Noiembrie, intr-un test-drive GLK, in cautarea aventurii off-road, pe traseul cel mai votat de catre fani, respectiv Poiana Brasov – Cheia – Vama Buzaului.
I-a tinut companie realizatorul si gazda emisiunii TV “Garantat 100%”, Catalin Stefanescu, calator si povestitor desavarsit.
“Imi face de fiecare data placere sa aduc oamenii mai aproape de locuri si lucruri pline de poveste. Simt ca asta am reusit in acest weekend cu Flaviu, un pasionat de tehnologie si de auto, aflat inca la inceputul calatoriei sale. Sunt sigur ca experienta GLK va ramane o referinta puternica pentru el. E suficient sa conduci aceasta masina cativa kilometri si devine foarte limpede de ce se extaziaza cei care povestesc la superlativ despre ea. E pur si simplu… altfel. Si ma bucur ca am privilegiul de a conduce un GLK in fiecare zi.” a declarat Catalin Stefanescu.
Dupa explorarea peisajelor unice din Muntii Ciucas, Lacul Vulturilor, Lacul Siriu si Cheile Stanei, tanarul castigator a declarat ca se considera norocos si fascinat de intreaga calatorie parcursa la bordul SUV-ului GLK, alaturi de insotitorul sau, Catalin Stefanescu. Si pentru ca experienta sa fie completa, weekend-ul s-a incheiat la “inaltime”, intr-un parc de aventura din Brasov, in aer liber.
Mercedes-Benz GLK, sportivitatea rafinata
Automobilul crossover Mercedes-Benz GLK este menit sa-i cucereasca pe soferii cu spirit aventurier, fiind capabil de performante atat in mediul urban, cat si pe suprafete off-road, datorita sistemului de tractiune integrala 4MATIC. Pentru drumurile neasfaltate, soferul are la dispozitie un buton “Off-road” care modifica parametrii motorului, transmisiei si trenului de rulare, asigurand un confort sporit. In plus, SUV-ul vine echipat cu un sistem de navigatie care salveaza ruta parcursa, astfel incat soferul sa poata gasi usor drumul inapoi.
Mai multe informatii sunt disponibile online la:
www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.