Categorii

Reduceri de Black Friday la cursurile de formare profesionala de la Macro Training

Data publicarii: 23.11.2013 ora 11:11 AM


De Black Friday iti poti achizitiona cursuri de formare profesionala la preturi reduse cu peste 50%.  Macro Training ofera reduceri pentru cursurile de formator, expert achizitii publice, evaluator proiecte, expert accesare fonduri europene, manager de proiect si inspector resurse umane. Profita de oferta de pret si investeste in tine.

Fenomenul Black Friday loveste si domeniul educatie. Macro Training vine cu o oferta imbatabila de pret pentru cursuri formator, expert achizitii publice, evaluator proiecte, expert accesare fonduri europene, manager de proiect si inspector resurse umane. Cursurile sunt acreditate de ANC. Reducerea este valabila in perioada 22-29 noiembrie 2013.

Cei care vor sa se dezvolte personal si profesional o pot face acum participand la cursurile Macro Training pentru ca preturile sunt reduse cu peste 50%.  In oferta intra si un curs nou, curs evaluator proiecte care se va lansa in luna decembrie.

De ce ofera Macro Training preturi atat de mici?

– Foloseste  spatii inchiriate pe termen lung.

– Ofera participantilor  posibilitatea de a-si alege singuri meniul de pranz. Astfel puteti aloca mesei de pranz exact bugetul pe care il doriti. Evident ca Macro Training ofera gratuit ceai, apa si cafea la discretie.

– Se promoveaza ieftin si eficient.

– Formaeaza grupe de cel mult 12 persoane.

De ce sa alegi cursurile Macro Training?

1. Un pret competitiv, la cel mult 60% din cat ati fi dispusi sa platiti in aceleasi conditii.

2. Sala de curs ultra-centrala: suntem langa Parcul Gradina Icoanei, la 1 minut de Bulevardul Magheru si 5 minute de Piata Romana sau Piata Universitatii. Aveti acces la metrou si multe linii RATB.

3. Suport de curs si caiet de aplicatii gratuite, editate profesionist.

4. Gratuit pauzele de apa, ceaiuri si cafea in toate zilele de curs si examen.

5. Metode de plati moderne: plata cu cardul, plata in rate fara dobanda prin intermediul cardului Avantaj de la Credit Europe Bank.

6. Internet wireless nelimitat in incinta Macro Training.

7. O multime de alte reduceri: 10% reducere incepand cu cel de-al doilea curs urmat la noi, 15% reducere atunci cand alegeti sa platiti un pachet de cel putin 2 cursuri, reduceri pentru grupuri de persoane.

8. Formatori cu multa experienta practica: consultanti cu experienta in scrierea si implementarea proiectelor europene, experti UCVAP.

9. Acces gratuit si nelimitat la portofoliul nostru de proiecte.

10. Acces gratuit si nelimitat la Biblioteca Macro Training. Acest serviciu va fi oferit tuturor cursantilor nostri, indiferent de perioada in care au urmat cursul, incepand cu 1 Martie 2014.

Despre Macro Training:

Macro Training este furnizor de servicii de formare profesionala si se deosebeste prin accentul puternic pe latura practica a procesului de invatare: exemplele prezentate la curs au un corespondent in proiectele finantate cu success de companie, aplicatiile sunt intotdeauna reale, iar colaboratorii sunt formatori  cu experienta practica in domeniile lor de activitate.

Toate cursurile de formare profesionala desfasurate sunt adaptate realitatilor mediului de afaceri si a pietii muncii, astfel incat  se poate garanta ca veti primi mai mult decat o diploma. Cursantii vor beneficia de aplicatii reale preluate din proiecte scrise si implementate cu succes. In cadrul cursurilor exista doar informatie de valoare, discutii la obiect si dialog constructiv despre aspecte cu o mare aplicabilitate practica in activitatea ta imediata.