Categorii

Un nou trend in piata rezidentiala din Bucuresti

Data publicarii: 20.11.2013 ora 11:11 AM


Intr-o perioada in care marile dezvoltari rezidentiale din Bucuresti se chinuie sa lichideze apartamente din portofoliu, proiectele rezidentiale de mici dimensiuni sunt la mare cautare

Piata imobiliara s-a maturizat, acum cumparatorii sunt mult mai informati si mai atenti la detalii cand analizeaza ofertele din piata.  Astfel ca in ultima perioada cumparatorii se reorienteaza catre proiectele de dimensiuni reduse in care calitatea vietii este mai buna

Domnul Bogdan Paduraru fondatorul G3 Imobiliare declara :

„Avem un proiect rezidential nou ce se dezvolta in zona Vitan din Bucuresti si care confirma succeul noului trend din piata imobiliara.   Proiectul se bucura de un interes foarte mare, majoritatea clientilor au urmarit modul in care se desfasoara lucrarile si pe masura ce s-au convins ca este un proiect de calitate au luat decizia de cumparare. Desi proiectul se va finaliza in Februarie 2014 , in proportie de 50% este deja vandut. Daca trendul acesta se pastreaza preconizam ca toate apartamentele vor fi contractate pana la data finalizarii lucrarilor.”

Proiectul rezidential amplasat pe Strada Foisorului nr. 8A are  acces direct in Calea Vitan si Bulevardul Nerva Traian  insa este ferit de zgomotul cotidian al orasului.   Viitorii locatari se vor bucura de un numar redus de vecini, o atmosfera intima si linistita specifica vilelor cochete de odinioara.

Din spusele domnului Bogdan reiese ca  „ G3 Imobiliare este reprezentant exclusiv si a fost implicat inca de la faza de proiectare.  Proiectul a fost conceput sa ofere un stil de viata superior, atentia si grija pentru cel mai mic detaliu au stat la baza acestui succes.  Desi sunt numai 6 apartamente dispuse pe 3 etaje cladirea este prevazuta cu lift si toate apartamentele au dressing. Acum mai sunt disponibile apartamente cu doua camere cu preturi de la 76 200 euro fara tva. ”

G3 imobiliare este o companie specializata exclusiv pe proiecte rezidentiale noi ce ofera dezvoltatorilor imobiliari servicii complete de intermediere si consultanta imobiliara.  In plus G3 Imobiliare este una din putinele comapnii imobiliare care NU practica dubla reprezentare.