Categorii

SeoNet.ro AdServer

HostMama

gazduire web ieftina

Superpantofi.ro, se alătură initiativei Emag și Flanco si organizează BLACK FRIDAY cu o săptămână mai devreme! Marile reduceri, pe 22 noiembrie!

Data publicarii: 20.11.2013 ora 11:11 AM


Superpantofi.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de încălţăminte online, este singurul site din domeniul fashion care se alatură initiativei Emag şi Flanco pentru a aduce Black Friday mai aproape de clienţii săi.

Am acumulat, de-a lungul timpului, experienţă în care am pus consumatorul şi nevoile acestuia pe primul rând! De Black Friday vă propunem  reduceri de până la 80% la foarte multe produse ! Fashionistele vor avea de unde alege.

Susţinem ideea marilor branduri şi nu vă aducem reduceri într-o zi anume, pentru că ştim că ceea ce vă doriţi sunt de fapt marile reduceri. Superpantofi.ro vă propune să alegeţi din cele mai noi colecţii ale sezonului (pantofi, cizme, botine, ghete de dama), la preţuri reduse. Ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care sunt în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi. Promitem discounturi de neratat!

Pentru a fi prima care vede reducerile, apasa aici,  aboneaza-te la newsletter si vei primi ofertele noastre cu doua ore inaintea tuturor.