Categorii

LAREDOUTE.RO SE PREGĂTEŞTE DE BLACK FRIDAY, IAR REDUCERILE VOR FI CONSISTENTE

Data publicarii: 20.11.2013 ora 11:11 AM


La Redoute Romania are plăcerea să-şi anunţe participarea şi în acest an la campania de Black Friday. Magazinul online Laredoute.ro va desfăşura campania în perioada de 29 noiembrie-2 decembrie, perioadă în care va pregăti reduceri fabuloase pentru produsele sale, recunoscute pentru semnătura de stil şi rafinata Mode a la francaise!

Laredoute.ro vrea să schimbe conceptul reducerilor de Black Friday, demonstrând că nu oferim lichidare de stocuri, ci mii de produse din colecţia nouă, cu reduceri fabuloase! Mii de produse din categoria femei, rochii, încălţăminte femei, lenjerie damă, încălţăminte bărbaţi vor beneficia de reduceri speciale, iar clienţii ce comandă în acestă perioadă vor beneficia în plus şi de cadouri-surpiză.

Culori frumoase, ţinute pline de rafinament şi personalitate, croieli în tendinţe, cele mai noi modele şi calitatea cu care v-am obişnuit vă vor aştepta, cu preţuri reduse consistent într-unul din cele mai mari magazine online de modă şi decoraţiuni Laredoute.ro!

Reducerile aplicate pentru toată Colecţia de Toamnă-Iarnă 2013/14 La Redoute România vor dezvălui până la 5000 de produse cu preţuri incredibile ce se declină în peste 60.000 variante, ale unor branduri deja consacrate, sau a altora noi!

Dacă aveaţi planuri de noi cumpărături, dacă aveţi deja lista de cumpărături pentru sărbători, sau nu vă inspiră nimic notaţi în agendă Black Friday Laredoute.ro! Aici veţi şti ce să alegeţi şi surse de inspiraţie vor fi multiple, îmbrăcate în cele mai seducătoare reduceri.

Sfat: staţi aproape, pentru că avem cadouri pe care abia aşteptăm să vi le oferim!

Informatii Contact:
Marketing Manager, Ioana Cofaru
Telefon : 021 3215522
Email : marketing@laredoute.ro