Categorii

International Conference AFACERI.RO – Bucharest, 28 Nov 2013

Data publicarii: 15.11.2013 ora 05:11 PM


Joi 28.11.2013, Hotel Ramada Parc, str. Poligrafiei 3-5, Bucuresti va avea loc conferinta “CLUSTER CLOUD – Innovative Clusters, Key Drivers of Economic Smart Specialisation”, organizata de Arhiopelago, APEC si CLUSTERO, cu sprijinul Loop Operations. Evenimentul se va desfasura sub patronajul Ministerului Educatiei Nationale si al Ministerului Economiei.

Conferinta va cuprinde prezentari, dezbateri si workshop-uri axate pe dezvoltarea afacerilor inovative prin intarirea legaturilor intre furnizorii de cercetare-dezvoltare-inovare si IMM-uri. Reprezentanti ai Comisiei Europene, renumiti specialisti internationali in domeniul politicii de cluster si al inovarii precum si reprezentanti ai unor clustere de top din Austria, Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria si Romania vor vorbi despre rolul clusterelor in sprijinirea afacerilor.

Avand o puternica orientare practica, conferinta va cuprinde o sesiune de brokeraj B2B (business to business), respectiv C2C (cluster to cluster) in care veti lua contact direct cu reprezentantii companiilor si clusterelor prezente la eveniment.

Va rugam sa accesati programul si detaliile suplimentare de pe pagina conferintei http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-bucuresti-2013/

Accesul la conferinta este gratuit pe baza primirii prezentei invitatii si a inscrierii ca participant prin completarea  formularului on-line disponibil la adresa : https://docs.google.com/a/arhipelago.com/forms/d/1cNhbIDEPvfTe6rr4bSPIs2SLYV_HQGkM56nY1Fe-oD4/viewform.

Pentru a beneficia de servicii suplimentare de promovare a imaginii companiei cu ocazia conferintei va rugam sa  contactati organizatorul Arhipelago la adresa evenimente@arhipelago.com, sau la telefon 0749 358 091 pentru a obtine o oferta personalizata.

Eveniment organizat cu sprijinul: Loop Operations