Categorii

Scoala de fitness ARS NOVA – pasiune si peformanta in sport

Data publicarii: 13.11.2013 ora 05:11 PM


Scoala de dans si fitness ARS NOVA este unul dintre cele mai cunoscute centre din tara care ii pregateste pe pasionatii sportului sa devina viitori profesionisti ai industriei sportive. Cu o experienta de 8 ani in activitati dedicate deopotriva copiilor si adultilor, scoala ARS NOVA  a dovedit in timp ca profesionalismul si rigurozitatea sunt echivalentul succesului in sport.

In 2006, la initiativa fostei campioane nationale la gimnastica ritmica, Teodora Lazuran, scoala de fitness isi deschidea portile cu entuziasm si cu dorinta de a fi intotdeauna printre cei mai buni. Zecile de titluri de campioni mondiali si nationali ai elevilor scolii confirma faptul ca performanta este atributul ARS NOVA.

Misiunea scolii de fitness este de a-i face pe oameni constienti de faptul ca miscarea este esentiala pentru trup si minte, asigurand dezvoltarea armonioasa a copiilor si mentinerea unui bun tonus in cazul adultilor. ARS NOVA este promotorul unui stil de viata sanatos, in care sportul este practicat cu perseverenta, seriozitate, dar mai ales cu placere si pasiune.

Interesul tinerilor pentru sport si faptul ca fitness-ul se contureaza din ce in ce mai mult ca un domeniu de succes au motivat-o pe fondatoarea ARS NOVA sa extinda activitatea scolii de fitness in patru dintre cele mai mari orase din Romania: Bucuresti, Oradea, Cluj-Napoca si Timisoara. In toate aceste centre, se desfasoara cursuri de formare instructori de fitness si aerobic, pregatite in detaliu si sustinute de formatorii ARS NOVA. Absolventii cursurilor scolii de fitness primesc dilplome acreditate la nivel national si international, putand practica ulterior, legal, meseria de instructor de fitness si aerobic.

Echipa ARS NOVA este formata din mai multi membrii, profesionisti si pasionati ai sportului. Printre ei se numara profesori, doctori si lectori universitari, precum si fosti sportivi de performanta. Competentele lor acopera numeroase arii, de la gimnastica ritmica si aerobica, pana la expresie corporala si kinetoterapie.

Diferentierea pe care ARS NOVA o aduce in domeniul scolilor de fitness consta tocmai in abordarea procesului de formare si dezvoltare a viitorilor instructori. Cunoasterea in detaliu a elevilor si dialogul cu acestia stau la baza elaborarii cursurilor, care nu urmaresc standardizarea ci dezvoltarea individuala a fiecaruia dintre cursanti.

Inscrierea la cursurile de instructor se poate face panape 22 noiembrie, prin completarea unui formular online in cadrul platformei dedicate scolii de fitness (www.scoaladefitness.ro).  Cei dornici sa urmeze o cariera in domeniu sunt asteptati in numar cat mai mare la cursurile din tara, cu incepere din 23 noiembrie!