Categorii

Comunicat de presa – Cultura si civilizatie romanesca pe internet

Data publicarii: 13.11.2013 ora 05:11 PM

Comunicat presă

Realizarea obiectivului general al proiectului, privind pastrarea, afirmarea si promovarea identitatii culturale a romanilor de pretutindeni, prin intermediul website-ului dedicat, contribuie la indeplinirea obiectivelor specifice si are ca menire sa promoveze minim 100 de obiective/ evenimente culturale prin distribuirea a cel putin 2150 de brosuri in comunitatile de romani din tarile din vecinatatea Romaniei, in vederea pastrarii si afirmarii identitatii etnice, culturale si lingvistice a romanilor de pretutindeni.

Necesitatea implementarii proiectului decurge din nevoia de pastrare si afirmare a identitatii culturale, lingvistice si religioase a romanilor de pretutindeni, avand ca rezultat al implementarii constientizarea in randul romanilor din diaspora asupra mostenirii culturale, pastrarea si promovarea acesteia in cadrul comunitatilor de romani din afara granitelor tarii.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti gasi pe Facebook – www.facebook.com/Cultrasicivilizatieromaneasca , pe site-ul proiectului www.culturaromaneasca.ro sau la numarul de telefon 0765.492.153 – Paul Tirlea – Coordonator proiect.